Pri moji M6 2019 sta obe ogledali pričeli štekati po dobrem letu. Mehanizem v obeh ogledalih so mi v BTC-ju v okviru garancije zamenjali. Od takrat poklopim ogledala samo v avtopralnici in ozkih parkiriščih - s tem sem število preklopov zmanjšal na minimu.
Vem da imate verjetno v mislih gobico za pomivanje posode, a gobica, ki sem jo uporabljal jaz ni bila taka. Hrapav del gobice, v obliki valovčkov, je bil na otip mehak, na laku pa preverjeno ni puščala sledov. Malo špikanja ne škodi, a ne :)
Slab začetek, dover konec ... Pike, ki so zgledale kot "zračna rja" so bile zgleda organskega izvora (avto paarkiran dva dni pod drevesom) in dobro zapečene na vročem soncu. Pri avtoličarju sem dobil močno čistilo neznanega imena in hrapavo gobico, ki ne pušča sledi na laku, sem lahko velik del pik odstranil. Nekaterim sem moral pomagati nežno z nohtom. Havbna je zopet bela brez pik, strehe pa se še nisem lotil.
To je moj prvi avto bele barve, prejšnja mazda je bila temna (malanca barva ), zato takih pik verjetno nisem opazil.
Po tem ko sem si cca 30 min svetu z avtom prek akumulatorja sem avto normalno v?gal in se mi je pri?gala lu?ka za tsc.. Sem probal odklopit aku za pol urce, vendar brez uspeha. ABS deluje bp. Ima kdo kak?no idejo? Sta to lo?ene enote? Sem bil prepri?an da abs in tsc upravla ista ?katla..
Pri moji M6 je bilo po odklopu in priklopu akumulatorja enako. Po prevo?enih nekaj 100 metrih je TSC lu?ka ugasnila.
sem imel avto v?eraj na servisu in so ugotovili, da sta bili luknjici zama?eni zato se je pojavil kondenz, o?istili luknjici, izpihali oziroma osu?ili kondenz in upam da bo sedaj v redu. Pohvala AC-Cosmos, ?i?ka brezpla?no.
Zadnjo lu? sem odmontiral in po natan?nem pregledu nisem na?el luknjic v obmo?ju, kjer se rosi.
?e je kdo to ?e ?istil, se priporo?am za pomo?.
Sem pa uspel zaroseni del posu?iti kar s fenom, kar pomeni da ta del ni nepredu?no zaprt.
sem imel avto v?eraj na servisu in so ugotovili, da sta bili luknjici zama?eni zato se je pojavil kondenz, o?istili luknjici, izpihali oziroma osu?ili kondenz in upam da bo sedaj v redu. Pohvala AC-Cosmos, ?i?ka brezpla?no.
prosim za nasvet.Pri mazdi 6 1.8 te 2010 ,mi med vo?njo ugasne radio,takoj ko ugasne se mi nazaj pri?ge ,samo da so postaje vse zme?ane in jih moram vsaki? nastaviti ponovno.Ta prekinitev ne moti motorja,samo radio.ali je kdo imel podobne te?ave,in kako jih je re?il. hvala
Enako se je dogajalo ob?asno pri moji M6, 2008. Radijo je bil garancijsko zamenjan, ker naj bi bila to
kar pogosta te?ava pri M6. Od zamenjave naprej (2009) ni bilo nobenih te?av ve?.
Menjana je bila baterija, probano z obema, z obema enako...na servisu so rekli, da je notranji oddajnik slab, pa da so reklamirali, ?e bo ?lo skozi (avto ni ve? v garanciji). Druga?e naj bi bil rezervni del 630?.
Imel se ga pa na servisu na Britofu pri Mo?niku.
LP, TomazO!!
Imel sem enke te?ave in na servisu v BTC-ju so mi ?e v garanciji zamenjali cel modul, ki je, ?e se ne
motim, del radija. Re?eno mi je bilo da gre za serijsko napako pri modelu Mazda 6, letnik 2008. Od takrat, to je bilo 2010, do danes nisem imel nobenih te?av ve?. Tudi baterije ?e nisem menjal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Točno tako. Problem je star že nekaj let, tako da mi je res čudno, da ga še niso razrešili.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani