Skoči na vsebino
M6 2009 ne dela Bluetooth
Napisano

?ivjo ne dela mi tipka za povezavo telefona na volanu in ne morem uporablajti BT za povezavo s telefonom. Ali je zaradi tega potrebno menjati cel modul a je ?e kak?na druga zadeva lahko?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barvanje odbija?a - kam?
Napisano

Jaz sem se zanimal za barvanje pri uradnem servisu v LJ in KR a sem se glede na preteklo barvanje pri uradnem servisu ne bom odlo?il za njih... mislim da je Lak Tom zraven Pelkota full u redu in tudi realno pove kaj in kako..

Poslano z mojega SM-G925F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

senzor pretoka zraka
Napisano

Ja sam na za?etku se to zgodi sem ter tja. Je pa naprej Simon rekel da je senzor pretoka zraka potem sem pa ugotovil da to ni to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

senzor pretoka zraka
Napisano

Cena je kar normalna

Sam da ni IMV ker meni je na ra?. pri Pelkotu kazal da je senzor pretoka zraka in so sem dal 150 ? smo potem ugotovili da je IMV...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 izgubi obrate
Napisano

Jaz mislim da, ?e te avto zajebava ga 1. ne vozi? ?e naprej kot 2. nemudoma na servis... Sicer pa ja sveti oboje pri EGR ventilu sam men je tudi z lu?kama avto delal normalno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ko speljevanje C35
Napisano

A lahko prosim banante tega Quercusa, ker ta mo?akar dela norca iz nas foruma?ev. ?e v 11ih dneh ne more odpeljati tega c35 na servis, da ga pregledajo potem tega ne morem razumeti kot to da je pri?el na mazda forum provocirat in podjebavat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

Jaz sem v ponedeljek poleg menjave olja zamenjal ?e podlo?ke in pa ??istil sito, ki je bilo zelo zabito in po besedah Simona bi ma?ina kmalu ?la v maloro. ?e dobro da sem se odlo?il za to ker je stro?ek minimalen v primerjavi s popravilom zaribane ma?ine. Peljal sem ga k Pelkotu in sedaj se pozna ko ma?ina lepo te?e in za menoj ni ve? ?rne dimna zavese :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano

jest tud.

po tistih vukojebinah k se vozim mam vse tud vle?no vrv.

v naslednjih mesecih me caka

bukaresta

budimpesta

Var?ava

Praga

:hudicek:

?e sofija pa tirana se manjkata pa slab?e ?e skoraj ne mora biti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

webasto
Napisano

Men pa n? ne smrdi, pa predno kdo sko?i u luft, mam webasto in to to?no tam kot navor. :harhar:

Kako pa to da pri tebi ne smrdi? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon
Napisano

Jaz sem isto te?vo na levi strani (utipanje in uga?anje) pa mi je Yavar zamenjal ?arnici ampak se je po 1 dnevu za?elo isto. Tko da mi je Yavar potem zrihtal vse tako kot se zagre... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave pri v?igu Mazde 6
Napisano

Ja ?isto mo?no danes recimo je bilo vse ok pri?gal in ni? ugasnil. Ko je mi Yavar popravljal xenon je izklopil akumulator in po ponovnem vklopu je nekaj sporo?il v zvezi s pretokom zraka, ?e se prav spomnim lahko, da je kaj v povezavi s tem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave pri v?igu Mazde 6
Napisano

Zanima me ali je kdo ?e imel tako te?avo in kaj naj bi to bilo.

Avto ko je hladen (ve?inoma hladen) mi pri?ge oz za?ene in potem ?ez kako sekundo ali dve ugasne. Nato ponovno pri?gem in kako sekundo ali dve verglam da pri?ge. Se je tudi ?e zgodilo da sem vreglal dlje. Ali mogo?e kdo ve kaj naj bi to bilo? Imam pa M6 letnik 04 dizel 136 KM.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervni deli M6
Napisano

daj ne pretiravaj... si kdaj pomislil na tiste, ki so slu?beno serviserji ?

?e ne bi bilo servisov, bi bili ti ljudje brez slu?be in bi te pa? bili prisiljeni na domu na ?rno odirati...

nekdo mora avte tudi na servis voziti... ;)

forum je pa tu zato da si pomagamo!

p/s: me veseli da sta zrihtala lu?i...

Dobr no ne bi ti bilo treba tega vzet osebno. Evo primer na Mazdi 6 mi je ?el kon?nik stabilizatorja na neuradnem servisu (specializirani za pnevmatike in podvozje) je cena z ddv 20? pri Mo?niku (uradni) pa 60 z ddv. Dobr so stvari ki jih mora? popravit na servisu ampak ?e se spomnim ko je ?la sklopka je bila cena pri Mo?niku taka da bolje da ne omenjam. Mogo?e ma? sre?u in so pri vas servisi in deli cenej?i. ?al je tko... No hard fillings.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervni deli M6
Napisano

Evo YavarJe mi je zrihtal Xenonke po zelo ugodni ceni, mi jih namontiral in ?e lepe modre pozicijske mi je dal notri (pono?i ?e posebej hudo zgledajo-bom naredu fotko med prazniki ?e se bo kaj vidlo). :bravo: Zakon!!! Tko da ?e bo kdo imel frke z lu?mi je najbolj da se obrnete nanj. :bravo::bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervni deli M6
Napisano

menjaj obe ?arnice ker je grdo gledat ko ena take druga pa onake barve sveti... sm ?e vido benza ko mu je ena lepo plavo svetla.. predvidevam da ene 8000K+ druga pa belo in ni bla pomoj ve? ko 4000K <_<

A kaj ve? katere firme naj kupim in kje ugodna cena?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervni deli M6
Napisano

Pozdravljen!!

Oznaka D2S pomeni tip podo?ja ?arnice za tvoj ?aromet!!

Kar se pa ti?e svetilnosti pa ima? verjetno 4200K.(Priporo?ljiva je menjava v kompletu)Kok je star avto!? Po?lji ZS uporabniku Yavarye on bo pravi naslov :bravo:

seveda kar pa ne pomeni da je edini ki se spozna na te zadeve!

lp

Avto je letnik 04. Bom se obrnu na Yavarya. Tnx

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervni deli M6
Napisano

?la je xenon ?arnica. Zanima me katero naj dam notri Phillips ali Osram. V knjigi je oznaka D2S ali mora biti nujno te oznake. Menjati moram olje za menjalnik katerega naj dam notri. ?e to me zanima glede rezervnih delov ali kdo kupuje v Avstriji in ali je tam ceneje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pregrevanje plati??a
Napisano

Ja naslednji teden grem v akcijo. Cvijo bom spucal pa da vidim ?e se bo ?e pregrevlo pa bom kar cilinder zamenjal (pakne pa itak). tnx

A kdo ve kolk pride cilinder tko za predstavo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.