Mi na 6-ki tudi ne bomo imeli več problema. Je zlaganje izklopljeno. Zanima me, ali ima kdo te težave na Mazdi 3, 2014-2018?
Sem imel 3ko 6 let od 2016 do 2022, nikoli ni imela te tezave in sem zlagal ogledala po vsaki voznji...nisem niti vedel za to tezavo, dokler ni pri ocetovi 6ki 2016 letnik enkrat zastekalo. Je resil z youtubom in wdjem in jih se vedno zlaga po vsaki voznji, kot je pred tem..
Jaz bi najprej tole probal lepo spolirat, kar z neko polirno pasto in krpo, bi precej tega že izginlo. Boš dobil tudi bolj jasno sliko, kaj in koliko sploh nanašat.
pa dela Pelko ob sobotah? mal se mudi namre?, ker gre ata v ponedeljek v Srbijo...je pa sigurno senzor, je bil ?e pri enmu majstru, sta zamenjala del in je odpravilo problem, sam ni pa mel rezervnega na zalogi...je dal iz svojega avtomobila za probat...
Huh zanimivo, jst sem imel podoben problem na mazdi 3 2005 letnik, sem takrat bil primoran menjat obe roki v kompletu. mehanik sicer probal dobit samo del, ampak ni ?lo. Neuraden servis sicer. Je pa bil znesek preceji vi?ji od 15 eurov jasno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jst sem imel 3. generacijo in je stikalo v predalu za rokavice...ne vidi se ga odzunaj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani