Skoči na vsebino
Letne pnevmatike
Napisano

Tast je na novi avto namontiral celoletne pnevmatike,razlogov je pa več:

-velikost gume 235/18 je zelo draga

-ni premontaž oz. ni stroška dodatnih platišč

-ker je v penziji naredi samo 8.000 km letno

-ker je na prejšnji Hondi vozil zimske in letne gume 8 let je dosti boljše,če vsaka 4 leta kupi nove celoletne.

Kot študent sem na Peugeotu 206 uporabljal celoletne pnevmatike Goodyear,ki so bile dobre za na faks in nazaj. Zdržale so tri zime, in vsako leto na morje.

Guma je namenjena takšnim,ki so malo na cesti in se zavedajo njenih omejitev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3-kamera
Napisano

Pozdravljeni,

zanima me ali ima kdo na Mazdi težave s sliko na vzratni kameri? Meni se namreč dogaja da je slika popačena, oz. slika leti kot na kakem starem tv-ju. To se dogaja občasno. Potem pa prestavim v prvo in najaz v rikverc in je slika ok.

Bo zgleda potreben drugi izreden obisk servisa-prvi je bil zaradi tresočih ogledal,ampak se ta po menjavi enako tresejo😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija LED lu?i?
Napisano

Tudi jaz sem mislil,da ne svetijo,ker je avto stal z rocno zavoro,ampak je potem zena odpeljala in se vedno nic. Sem danes zvecer poskusil in so se v temi normalno prizgale kratke luci na auto. Preverim se jutri kako bo podnevi ali se bodo prizgale dnevne luci.

Torej, da sporocim da je z lucmi vse ok,

se vedno pa ne vem zakaj se dnevne luci niso prizgale takoj ko je zena speljala. Mogoce se prizgejo pri vecji hitrosti? Je pa avto prej stal prizgan 10 minut na mestu, ker je bil na njem sneg in sem ga cistil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija LED lu?i?
Napisano

Tudi jaz sem mislil,da ne svetijo,ker je avto stal z rocno zavoro,ampak je potem zena odpeljala in se vedno nic. Sem danes zvecer poskusil in so se v temi normalno prizgale kratke luci na auto. Preverim se jutri kako bo podnevi ali se bodo prizgale dnevne luci.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija LED lu?i?
Napisano

Ima kdo kako idejo,zakaj ko je stikalo na auto,ne svetijo dnevne led luci? Drugace zarometi delujejo,ko stikalo preklopim na pozicijske,kratke in dolge luci. Na auto nastavitvi pa ne sveti nic.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.