Skoči na vsebino
Trese Pri Pospe?evanju
Napisano

No, da se ?e malo spet javim v tej temi. V glavnem, avto sem imel na kar velikem servisu, med ostalim so mi spredaj menjali kon?nika, le?aja in obnovili peste, kajti nova pesta stane cca. 45k SIT, kar pa je malo preve? :blink:

avto ?e vedno trese pri pospe?evanju, sicer se je meja tresenja prestavila na vi?jo hitrost... danes mogo?e pride Bo?tjan do mene, pa bom mu "usput" rekel naj malo sproba Mazdo in pove kaj in kako, da re?imo ?e ta problem, avto je nemogo?e peljati nad 170km/h, to pa za mene ni zadovoljivo... saj vem, omejitve pa to, samo v?asih na AC je pa? treba stisnit do konca...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnji diski
Napisano

Finta je v tem, da je ?el majster v vse te trgovine, kjer prodajajo neoriginale in nikjer ni dobit zadnjih diskov za mojo Mazdo, tudi Avto Roma... kaj se kje v Mariboru da dobit te EBC diske, druga?e se zapeljem v LJ in jih vzamem...

hvala vsem za odgovore, saj nebi spra?eval, ?e bi vedel, oziroma, da bi imel vsaj dan dva fraj v slu?bi, potem bi se ?e sam zorganiziral, tako pa me ba?e ?as, popoldan pa tako veste, se ni? ne da uredit...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnji diski
Napisano

No takole, moja Mazda je razstavljena v prafaktorje, menjam vse, kar je potrebno menjat, na vrsto pride ?e li?arska obnova celotnega avta, ni?anje in temnenje stekel. Moj majster je uspel dobit vse razen zadnjih diskov, no pri Avto ?erbineku v Mariboru imajo originale, ho?ejo pa 48k SIT za komplet. Pregledala sva celi Maribor in ni? od aftermarket diskov...

zanima me ali kdo ve, kje bi se dalo dobiti kaj cenej?ega, v skrajnem primeru pa? vzamem original, samo ?e gre ceneje, bi raje to varianto, ker bo stro?ek ?e tako ohohohoo...

Avto sem sprva mislil prodati, ampak ga bom raje zrihtal v nulo in se vozil z njim, sem se kar navezal, sicer pa se sedaj preva?am okoli z Daihatsujem Charadom, malo tra?i, malo pru?a :P:D

Lp

P.S. aja, gre se za Mazdo 323F V6, ki je v podpisu... pa ?e ima kdo na zalogi zadnji desni podalj?ek, ki pride na odbija?, za zadnje kolo, bi mi pri?el prav, swinja se je zadnji? odlo?ila, da me zapusti na AC pri veliki hitrosti, verjetno je bilo vse skupaj slabo pri?raufano...

?e enkrat lp in v naprej hvala za vse informacije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Meglenke
Napisano

evo, urejeno... hehehe, saj to ni res, jaz sem rojeval zraven, potem pa pride moj 5 letni sin, pa gleda malo zraven, pa re?e: Ati saj pa te ma? tam neke ?raufe not, pa to od?raufaj in bo? dobo ven...

Jaz pa samo :blink::blink:

bravo sine :ouje: ljubi te tata...

re?eno, 10 minut dela + H3 ?arnica za 680 SIT by Petrol

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Meglenke
Napisano

Pozdrav...

mene pa zanima, ?e mi lahko kdo na hitro pomaga... crknila mi je ?arnica v meglenki in bi jo rad zamenjal, da ne bo avto zgledal kot enooki Jack... spravil sem se zraven, da bi to razstavil, pa mi nekako ni ?lo, pa? nisem dovolj tehni?ni tip na tem podro?ju...

lahko kdo na hitro pove, kako se to naredi, gre pa se za Mazdo 323BA-F, taka kot je v podpisu...

Lp in hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

no, bom ?e jaz napisal nekaj na to temo... sicer imam bolj izku?nje z Hondo na tem podro?ju, a verjetni ni velike razlike... ?portni filter, ?e ho?e? zvok, obvezno konusni, pa ne takega, ki je v ma?ini (primer http://www.mobisux.com/album/data/500/7561Picture_014.jpg) , raje nabavi pravi CAI, kjer je filter v odbija?u, dale? od vro?ega zraka motornega prostora... jaz sem imel konusni filter v ma?ini, pa je zvok bil res dober, ?e posebaj, ko se je vklopil VTEC, samo ko se je vse skupaj segrelo, ni ?el avto nikamor... nato sem kupil K&N vlo?ni filter za v box in je bilo tako, zvoka nobenega, avto pa je imel 15km/h manj?o kon?no hitrost :( pa sem to vrgel ven in nabavil CAI... performan?no je avto ?el kot prej, z navadnim filtrom, torej bolj?e kot z K&N filtrom in konusnim v motornem prostoru... pa ?e zvok je bil ?udovit...

sicer pa, kot ti je ?e bilo svetovano, raje nabavi dober izpuh, pa malo povpra?aj glede cene, ni De Vito zakon na tem podro?ju (kontaktiraj uporabnika erca na forumu www.hondateam-mb.com ali www.hondaaddict.com), znajo nekateri doma naredit za dosti manj denarja, zelo dobro zadevo.. pa kak?en izpu?ni kolektor in to je to.. ve?ja mo?, dober zvok, seveda pa je vse povezano z denarjem...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijak ali kaj je ?e to...
Napisano

Evo, da dokon?am zadevo... tisti gospod v Dom?alah ni imel pravega vijaka, pa sem potem dal enemu kolegu delat, mater, lahko bi to prvi dan uredil, pa bi ne avto stal toliko ?asa. V glavnem, kolega je vijak naredil v tren oka, pri?lo me je pa 500 SIT...

?e enkrtat hvala vsem skupaj za pomo?... B)

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijak ali kaj je ?e to...
Napisano

Tako je, doma smo na na?i Mazdi menjali plo??ice na sprednjih kolah in tisto ?eljust okoli diska, dr?ita dva dolga vijaka. Bom povedal ?isto po kme?ko, ker se kaj extra ne zastopim na strokovne izraze, zato upam, da me boste razumeli. No in eden teh dveh vijakov je pri tem poknil na pol. Ena polovica mi je ostala v roki, drugo polovico pa smo z te?avo dobili ven, no kolega mi je to naredil. Zdaj pa rabim en taki vijak, ker druga?e avto stoji na hofu... Na novega je potrebno ?akati ?e in jo?, pa me zanima ali mogo?e komu le?i kje doma kaj podobnega, da se zmenimo na brzino, za en odkup...

vse dodatne info na PM ali na 051 336 357

avto pa je Mazda 323F V6...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trese Pri Pospe?evanju
Napisano

Zdravo...

upam, da se bo na?el kdo, ki bo znal odgovoriti na vpra?anje... namre?, ?ez vikend sem bil v Novi Gorici in nazaj grede se mi je za?elo dogajat, da se je avto, ko sem ti?al gas, za?el tresti pri kolesih. Prvo sem pomislil, da so mogo?e gume, samo, ko sem gas spustil, je avto nehal tresti, pa spet stisnem gas, spet trese... pa z vi?jo hitrostjo je to bolj mote?e, pri hitrostih tam do nekje 80 na uro trese samo od recimo 4-5 tiso? obratov na gor, potem pa kar skoz in vedno bolj. Torej, ?e bi kdo vedel kaj in kako, bi bil hvale?en... pa ?e ima ?e kdo kak?no vpra?anje, rade volje odgovorim...

avto in motor pa sta v pospisu...

Lp in hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kam vozite svojo mazdo na servis?
Napisano

Mene pa zanima, ?e je kdo iz okolice Maribora ali iz Maribora. Pa ne mi re?t za ?erbineka, ker na uradni servis ne bom peljal, nikoli nisem razen avta, ki je bil ?e v garanciji. Sem mnenja, da razni doma?i mojstri znajo dobro po?timat zadeve, samo poiskat jih je treba, pa ?e ima kdo kako prijetno izku?njo, kar na plano...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.