Najbolj sem bil zadovoljen z original brisalci. So malce dra?ji ampak kvaliteta nekak upravi?i ceno.
Sedaj imam Valeo ?e drugo leto. Zaenkrat zadovoljen tudi.
Brisalci, ki so bili na novem avtu in prvi originalni, ki sem jih kupil so brisali odli?no. Ko pa sem lani spet kupil Mazdine pa so ?kripali tako, da mi je bilo nerodno. V?asih je bilo ?kripanje posledica voska na ?ipi in brisalcev za 5?, ?eprav sem ?ipo o?istil z alkoholom, ni ni? pomagalo.
Ne vem iz kje si, ampak Dolinar na Brezovici ima brezpla?en test amortizerjev, potem pa lahko se menita oz sam i??e? naprej.
Sem imel podobno te?avo in sicer je zadnji amortizer ropotal samo v dolo?enem polo?aju- ponavadi ko sem bil sam v avtu in sem se peljal po slabi cesti.
Kaj pa pregreti tefloni na ventilih, ki ne tesnijo ve?? Ti so velikokrat vzrok, da motor kuri olje. ?e bi bilo obro?ki slabi, bi se na kompresiji poznalo.
Menjava teflonov je dosti ni?ji stro?ek kot generalka.
Pred tremi leti bil v podobni situaciji in se nisem mogel odlo?iti kaj naj kupim.
Kolega rekel, da na japonski avto najbolj pa?ejo japonske gume.
Kupil sem Potenzo (bile so v o?jem izboru) in mi ?e danes ni ?al. ?e vedno me impresionirata zanesljiv oprijem in bo?na stabilnost. Naslednje gume bodo enake.
Gume izberi tak?ne kot jih rabi? - ?e vozi? umirjeno, Potenze res ne rabi?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A zavorne lu?i pa delajo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani