Sem nov na forumu.Zanima me razlika v odnosu računalnik-motor,pri motorju rfj7 s 81kw-105 kw,ali lahko isti računalnik krmili,če seveda zamenjaš motor v avtu,tako enega,kot drugega.Tukaj mislim,na enjektorje,senzorje odmične gredi,ročične gredi,visokotlačne črpalke,morda še kaj?No bolj enostavno,ali v avtu,kjer je računalnik in motor 105kw,menjaš motor s 81kw in bo delal?L.p Dominik
Dr. Pelko pravi DA. Ralika je samo v čipih računalnika.
Kje bi lahko dobil grelec in ohišje naftnega filtra za M6 l. 2007 SW (105kW 143 HP)? Baje, da trgovine pri nas nimajo razen uradni servis. Na spletu? Ebay?
Ne, prav ni?. Najprej me je za?ela spra?evati o Subaruju Forester, zdaj pa ?e nekaj ?asa nekaj kombinira za Mazdo CX5. Predvsem, odkar je enkrat namesto mene peljala BTjko tu po na?ih brezpotjih...
O nalepki pa me je samo spra?evala, kje bi se dalo dobiti nalepko po naro?ilu. In sem ji dal naslov Yavarya. Nisem pa ?e videl, kak?na je ta nalepka. No, saj pride konec meseca sem, pa bom takrat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kje v hmologaciji to piše? Iščem, ne najdem.
Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani