Skoči na vsebino
dne 15. 3. 2024 ob 15:06 je kol6 napisal:

Pozdrav!

Sem nov na forumu.Zanima me razlika v odnosu računalnik-motor,pri motorju rfj7 s 81kw-105 kw,ali lahko isti računalnik krmili,če seveda zamenjaš motor v avtu,tako enega,kot drugega.Tukaj mislim,na enjektorje,senzorje odmične gredi,ročične gredi,visokotlačne črpalke,morda še kaj?No bolj enostavno,ali v avtu,kjer je računalnik in motor 105kw,menjaš motor s 81kw in bo delal?L.p Dominik

Dr. Pelko pravi DA. Ralika je samo v čipih računalnika.

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Leva polos za M6 Generacija1 FaceLift
Napisano

Živijo!

Spredaj levo škrta na ovinku, menda je šel homokinetični zglob. Treba je celo polos zamenjat.

Iščem na ebay, kako se temu reče po angleško oz nemško?

Kaj pa pri nas?

Hvala.

Uroš

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Ne, prav ni?. Najprej me je za?ela spra?evati o Subaruju Forester, zdaj pa ?e nekaj ?asa nekaj kombinira za Mazdo CX5. Predvsem, odkar je enkrat namesto mene peljala BTjko tu po na?ih brezpotjih...

O nalepki pa me je samo spra?evala, kje bi se dalo dobiti nalepko po naro?ilu. In sem ji dal naslov Yavarya. Nisem pa ?e videl, kak?na je ta nalepka. No, saj pride konec meseca sem, pa bom takrat.

Samo povej ji, da CX5 ni BT. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.