Skoči na vsebino
Mazda 6 - problemi
Napisano

Seba, za za?etek bi bilo morda smiselno da bi malo forum pregledal, ker si preve? splo?no vpra?anje dal, da bi ti lahko odgovor dali.

Tako da moj nasvet je: Najprej forum malo prei??i, ?e pa ?e kaj ne bo jasno pa seveda vpra?aj.

LEp dan

David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, beli dim, vebasto
Napisano

Ma to da se mi kadi se dogaja ?e odkar je padla temperatura na 0 in manj. Tko da ne verjamem da je kondenz.

Mazda servis v lj/vi?. Baje da se pri mazdi ne da menjat samo dolo?enih kosov vebasta, ampak samo cel vebasto zato da je taka cena. Dobi se ga tud samo v enem kosu. Baje.

Bu?ke.... Prodajni nateg da te bolj lahko olupijo.... <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 220.000km
Napisano

To mi je tudi ra?unalnik kazal zadnja 2 tedna da heating glowing plugs not available.... ampak kresnila je pa ?ist normalno...

Rekli so mi da bi imel te?ave pri ve? kot -10 stopinj... druga?e da se ne ob?uti tega.... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 220.000km
Napisano

Aaam... a to naj bi se ?utlo ?e ti rikne grelna sve?ka? :ne vem:

Kot so me "pou?ili" je to potrebno samo za v?ig avta... in so far ni blo te?av s tem... razen v dolomitih.

No pa ?e ena novica..... pod garancijo mi bodo zamenjali celotno volansko gred...skratka... cel volan...cena? Sitnica... cca 1500 eur.... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 220.000km
Napisano

Eeee moja napaka... :)

Grelne sve?ke.... :aaaaa:

Baje so bile 2 pregorjene.... in so rekli da obstaja velika mo?nost da zelo hitro crknejo ?e ostale 3... in da je to pa? treba zamenjat... :bravo:

Sem pa zvedu drugo stvar...da so me nategnili ko norca ?e samo pri sve?kah...

Namre?... original sve?ka za alfo stane brez popusta 20 eur, konkuren?na ki ni od alfe pa 7 eur.... no jaz sem jih pla?al pa s POPUSTOM 30 eur po komadu....

Ajd mr? u 3 pm...... :angry:

Ajvar... ti si od zdej naprej moj serviser! :danzoman:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 220.000km
Napisano

Eko.. ta vikend bla Alfa na servisu pri "dr. Alfa" Zega v Komnu....

Glede na to da imam za sabo ?e kar lepo ?tevilo servisov na razli?nih avtih, me je ta servis malo presenetil, predvsem s ceno ki je zna?ala slabih 350 EUR s klubskim popustom, redna cena bi zatorej bila cca 400eur. So bile pa zamenjane ?e v?igalne sve?ke

Zavedam se, da avto v tem cenovnem rangu zaslu?i spodoben servis, ampak vseeno se mi je zdel raaaaahlo prenapihnjen glede na storitev ki je bila opravljena. ?e malo rekapituliram ra?un

Olje je bilo zelo poceni... 68 eur

Sve?ke (5 kom) ....150 eur ( )

Ostalo je bila pa storitev......katero je vklju?evala vse mogo?e teste, kateri o?itno pridejo po defaultu zdraven... ampak nisem vedu sploh za njih...

Bottomline... glede na to, da imam avto zato ker ga rabim, se seveda ne prito?ujem nad ceno... morem pa re?t da me je presenetila... mislim da na uradnega ne grem ve?! :aaaaa:

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 - servis 120k
Napisano

pa za cike in pijaco je vedno denar (a ne David aaaaaaa) itd

No da presko?im vse ostalo..... aaam.... Recimo da imam rahlo prednost z naslova dela v marketingu Toba?ne Ljubljana.... :P

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje v volanu Mazda 6
Napisano

Zanimiva re?.... pri alfi je serijska napaka volanska letev... baje use zarusta noter.... no.. moja je ok, ampak mi je vseeno pri obra?anju volana v desno nekaj pokalo noter... Ajvar ve o ?em govorim. No in sem v?eraj naredu to da sem volan potegnu ven pa do konca gor... in je pokanje prenehalo.... :bravo::ouje:

Sirius.... jaz tudi to tubo superduper masti kupu.....poleg vseh ostalih packarij mastnih..... :bravo::aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kdaj narediti veliki servis
Napisano

Razen tega da ti jermen utrga in vse bate naruke... nima bit kaj huj?ega,.... :hohoho:

Fant, naredi raj?i velik servis.... verjemi da no?e met trojnih stro?kov ?e ti jermen utrga,.... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kripanje sede?a
Napisano

?kripanje sede?a???

Vzrok je lahko ob?asna preobremenitev sede?a s skoraj dvojo te?o . :ljubezen:

Kolikor se spomnim sem v davnih ?asih, za devetimi gorami celo zlomil dva sede?a :blush:

hahahahaha divak sirius... :)

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.