Jaz sem hotu dat motor od 1.8 V6,ampak je baje dost z... za ugradit ce lih neves kako to gre.Ce pogledam pod mojo havbo pa pod havbo ,ki je ugrajen 1.8 V6 je pri V6 prostora za cigaretno skatlo.
Sigurno bi bilo lazje masino dobit.Tko da res nevem kaj naj naredim. Avto mi ze en mesec stoji .
pred nekaj meseci sem kupil Mazdo MX-3 letnik 92. Pred dobrim mesecem je pri?lo do okvare motorja in potrebna bi bila zamenjava tesnila na glavi motorja. Problem se je pojavil, ko sem ugotovil, da motor v avtomobilu ne ustreza zapisu v prometni knji?ici. V avtomobilu je motor 1,8 16V, kar je pravilno navedeno tudi v prometni knji?ici, zmedlo pa me je dejstvo, da so kW in kubatura, navedena v prometni knji?ici, enaki tistim, ki jih ima motor 1,8 V6. Po za?etnem povpra?evanju se je razkrilo tudi, da ?tevilka ?asije v prometni knji?ici pripada Mazdi MX-3 1,8 V6 letnik 91. Na motorju je vidna ?tevilka BP 179921. Mogo?e kdo ve za kak?en motor gre ali ve kje (?e sploh) bi se dalo izvedeti za vrsto tega motorja in njegove tehni?ne podatke? Na Mazdi Slovenija so mi znali pomagati le s ?tevilko ?asije, pri motorju pa se je "zataknilo".
?ivjo. Imam MX-3 z malo ?udnim motorjem 1.8 16V taka je ?e bla k sem jo kupu. Pomoje je motor od 323. Zdej me pa zanima ?e bi pasu not motor 1.8 V6 brez predelav nosilcov motorja. Za vse odgovore se zahvaljujem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala Japanac. Mislim da gre za enak motor.
Jaz sem hotu dat motor od 1.8 V6,ampak je baje dost z... za ugradit ce lih neves kako to gre.Ce pogledam pod mojo havbo pa pod havbo ,ki je ugrajen 1.8 V6 je pri V6 prostora za cigaretno skatlo.
Sigurno bi bilo lazje masino dobit.Tko da res nevem kaj naj naredim. Avto mi ze en mesec stoji
.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani