Skoči na vsebino
Spet tema o cudnih zvokih
Napisano

Na pedalu ni?. V bistvu se slisi kot bi se na ustavljalo zobato kolo...cca 10 topih klikov v kaksne pol sekunde.

Verjetno je za?el ali pa ?e celo crknil potisni le?aj, kako pero od ko?are je padlo stran in se kam zahaklalo, mogo?e padla ven kaka vzmet iz lamele in se kam zataknila, lahko pa da je vztrajnik, ker je dvomasni in lahko dobi luft in ?udno dela.

Skratka za podret in pogledat. :ne vem:

Se na pedalu kaj ?uti, kot kake vibracije ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet tema o cudnih zvokih
Napisano

Nikjer nisem nasel kaj podobnega, zato rabim nasvet. Ob prestavljanju na obratih nekje nad 2000 se mi pri pritisku sklopke do konca pojavi cuden nizek in zaenkrat se tih zvok, kot da bi "odprl zadrgo". Mi je sla sklopka ali je to kak jermen za zamenjat. Zadeva je bolj ocitna ko je masina bolj obremenjena, recimo ce grem v klanec in pri 3000+ obratih dam v vi?jo prestavo. Ima kdo kako idejo kaj je to?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zatemnitev stekel
Napisano

Ker se nam ne da ukvarjati z zavesicami, na?emu malemu pa sije sonce v oci (kako smo razvajeni:)), sem razmi?ljal o zatemnitvi stekel s folijo. Mene samo zanima ?e in kako se obnese. Pa kdo bi mi to naredil za normalen denar..

lp,m.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava jermena m6
Napisano

Vem da je bilo ze ogromno napisanega o tem, ampak vendarle - se splaca menjati jermen za m6 2005 z vsemi pumpami in napenjevalci na 120kkm pri uradnem servisu kjer ti dajo garancijo ali pri garaznem servisu za pol cene...A kdo ve koliko pridejo zadnji amortizerji za m6 wagon?

lp,m.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 sportcombi
Napisano

?zmeden? -kako to misli? leto starej?i?Kaj nisi pogledal v servisno knji?ico?Ali je sploh ni bilo?...

Ne ne, prvic je bil registriran 1.2005, narejen pa je bil ze 6.2004. Kako so to zvedli nimam pojma. Baje se pa pri prodaji steje prva registracija in ne leto izgradnje?? Sploh ne vem kaj si naj o tem mislim. Servisna je potrjena do marca letos na 100Kkm..Sem se vedno v dilemi o nakupu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 sportcombi
Napisano

Pregled na AMZS je bil pika na i odlo?itve pri mojem nakupu trojke. Kljub priporo?ilu starega prijatelja, servisne knjige, 1.lastnika in vseh ostalih dejstev, ki so izkazovali brezhibnost vozila....

Slab 1% vrednosti celotnega nakupa vozila za miren spanec. :rolleyes:

Priporo?am! :bravo:

Sem ravnokar naredil pregled se ne kupljene M6 na amzs - toplo priporo?am - za 80 eur ti pregledajo in testirajo debelino laka, izpuh, moc motorja, karoserijo, optiko, os, amortizerje, klimo in st. sajsije. Na koncu ti se pove (samo ustno ) eurotax priporoceno ceno avtomobila, tako da sem bil cisto paf. Resnicno priporocam. Meni so recimo nasli da je avto leto starejsi kot je bilo receno.

lp,m.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.