kje naj i??em oz. kupim "komplet lu?" za M3 pod serijsko ?tevilko BP4S51160E, ker so mi na servisu rekli, da moram menjat "komplet" in tam bi mi vzeli za ta "komplet" 420 EUR.
lepo prosim, ?e mi pomagate z nasvetom. Na servisu so mi povedali, da mi je "crknil" ra?unalnik in mi zato ne gori lu?, ki upravlja z mojo xenonko. Za popravilo le-tega so mi pripravili predra?un, kjer naj bi ta del D391510H3 stal 469,70 Eur in ?arnica 9970xe d2s naj bi stala 108,48 eur. Torej vse skupaj s stro?ki dela bi pri?lo 625,48 eur. To se mi zdi kar zelo velik stro?ek na moji 10 let stari ?ebelici.
Po spletu sem malce gledala in iskala pa ne vem, ?e sem na pravi poti ... ali je to ena in ista zadeva, ker se mi zdi razlika v ceni, kar precej?na.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
... da je "crknilo" ene par ledic, in da se to menja v "kompletu. Zavarovalnica odpade, ker je "?ebelica" ?e v 13 letu njenega ?ivljenja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani