Skoči na vsebino
Premacy 2,0 2002
Napisano

da ne bom nove teme odpiral...zanima me kok ?re Premacy 1,8 bencinar. fotru ?re tm okrog 9 do 9,5l, pa me zanima ?e je to normalno? zdej jo bomo mel po?asi ?e 1 leto, pa se poraba ne spreminja.

druga?e je pa to supr avto...se pele? kot gospod. edina stvar kar mene mot na na?i je mal premal konj in malo preve? ''ne?portna'' oblika, ampak se useeno zlo rd usedem za volan (bol? kot uno je definitivno :D )

LP, Rejc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

voznik za?etnik
Napisano

Ja, tako je.

Ja, ampak ?e nekdo prepi?e avto na sina, da bi s tem prepre?il pla?evanje 20-odstotnega dodatka, se moti. Kot prvo, bonifikacijski razred je na 0 %, kar pomeni vi?jo premijo. Drugo pa je, da je treba potem dopla?ati za AO+, ?e se ho?e o?e voziti s sinovim avtom.

?e se moja star?a ponesre?ita z mojim avtom, bo zavarovalnino dobil izpla?ano samo sopotnik.

se pravi ?e vozim avto samo jest mi ni treba pla?at AO+, pa vseeno dobim zavarovanje ?e se (bog ne daj) ponesre?im?

tole zna bit kar ugodno, predvsem zato, ker je to pribli?no 30k pri registraciji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

voznik za?etnik
Napisano

se prav kljub temu da sm prvo leto voznik za?etnik, pa ?e registriram avto nase...se pravi da je avto moj, mi ni treba pla?ati dodatnega 20% zavarovanja, ker sem s sklenitvijo zavarovanja obenem zavaroval tudi sebe?

a sm prou jest tole razumu?

?e je tako, potem lahko vsi ki mislijo voziti fotrove avtomobile avto prepi?ejo nase, in potem odpade 20% zavarovanja...vozi ga seveda fotr. :D hec!

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

voznik za?etnik
Napisano

ja sej za tehle 20% vem in smo dal oba avtomobila zavarvat za mladga voznika, tko d ni problema...tnx useen.

drga? pa hvala za pomo?! :D

lp, Luka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

voznik za?etnik
Napisano

fotr je pr slovenici, tko d n? od tega ne pride u po?tev :D

drga? pa kupujm en avto bl tko za za?etk d bom neki meu...sicr me zlo privla?i mazda 323 (95, 96 letnk) ampak se bojim da za kej tazga ne bo denarja!

drga? pa definitivno japonca, po vsej verjetnosti bo to kk?na druga mazda al pa honda (hope so).

LP, Luka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

voznik za?etnik
Napisano

aha...tko je s tem. no hvala za pojasnilo, bom probu drugi? mn butasta upra?anja zastavlat :D

lepo d niso sami veterani gor, d nism jest edini newbie s samimi upra?anji :P

u?ivi, Rejc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

voznik za?etnik
Napisano

sm voznik za?etnik, pa kupujm avto. glede na to d ste najbr? ?e usi veterani, bi upra?u kuko je s tem zavarovanjem, pa bonifikacijo.

jest mam 0% bonifikacije ane, ve? let ko ma? zavarovanje, ve? ma? bonifikacije, in ?e bi hotu jest pr?parat pr zavarovanju bi napisal avto na fotra.

zdej me pa zanima ?e se to da, pa ?e bi meu njegovih 50% bonifikacije pr zavarovanju tega novga avtomobila? se prav bi pla?u sam 50% zavarovanja, enako kot on za svoj avto ane.

upam d ste razumel...mau sm zakompliceru use skp :)

pozdrav, Rejc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.