Skoči na vsebino
Te?ave z motorjem 175 CD
Napisano

Samo da je bila zamenjana ?oba in da je bil narejen ?e pregled ostalih ter pregled, ?e je okvarjena ?oba naredila ?e kaj ?kode.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave z motorjem 175 CD
Napisano

Pojma nimam, katera ?oba je kdaj crknila. Ali je pomembno, katera crkne? Z gorivom pa tudi dvomim, da bi bil problem, ker to?im po ?isto razli?nih servisih po Sloveniji.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave z motorjem 175 CD
Napisano

Ni pa ravno obi?ajno, da pri malo ve? kot leto starem avtu z relativno malo prevo?enimi km crkneta dve. Ja, zase govorim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave z motorjem 175 CD
Napisano

Zanima me, ?e so komu poznane te?ave novih 2.2 disel skyactive motorjev. V prvem primeru se je za?elo s trkajo?im zvokom iz motorja pri malo pod 2000 obrati, motor je tudi precej (ne vedno) belo kadil. Kriva naj bi bila ?oba za vbrizg goriva. Po cca. 5-6000 prevo?enih km se je zvok spet pojavil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri servis priporočate?
Napisano

Ja... sej to mi je Jure rekel, da je verjetno zato, ker je avtomatik ... Sicer je rekel, da bi bile se za ene 5.000 km... ampak sem rekel, naj zamenja, ko je avto ze ravno na dvigalu ... :)

Saj lahko pred ovinki enostavno na volanu prestavi? nekaj prestav ni?je in zavira? z motorjem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

po odstranitvi DPF
Napisano

mah, ?e ti to vozi? kakor je treba ne ve? da ima dpf. Eni ga sicer spremljamo...

Kako to misli?, da ga spremlja??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

Meni po nadgradnji ne predvaja ve? glasbe iz telefona... ?e preko telefona vklopim predvajanje glasbe dela... preko predvajalnika v avtu pa ne morem ve? kontrolirati predvajanja... :(

Meni na iOS 7 dela enako, kakor prej na iOS 5 (?estico sem presko?il).

niko, kako pride? do nastavitev za modem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lom vzmeti...
Napisano

Meni jo je na VW-ju tudi zlomilo po pribli?no enakem ?asu. Moja je bila takrat na?eta od soli in podobnega. Tudi druga je bila v slabem stanju, zato sem zamenjal obe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

Torej se premika. Upam edino, da ne bodo s popravkom uni?ili ?esa drugega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

Sicer je ta izklop trajal nekje 10/15sekund in je verjetno premalo, da bi se spraznilo napajanje za uporabo USBja.

Sem probal danes ta postopek s polurno pavzo. Predvajanje se je spet za?elo na novo. :(

Druga?e sem pa danes v menijih od TomToma videl tudi opcijo Network (pod info). Ali naprava v Mazdah 6 vsebuje tudi GSM modem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

Pri AT menjalniku pozicija P zadr?i avto v kar konkretnem klancu. Sem imel ?ez praznike kar nekaj takih primerov. Ko pa prestavi? v D pa vse ostalo naredi avtomatika. Sploh ne vem, ?e sem ro?no na novem avtu ?e kdaj uporabil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

Mogo?e te bo pa Mazda prisilila, da si kon?no uredi? zbirko MP3jev tako ko se spodobi. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

Ok, lahk se mal poglobimo v samodejno ro?no zavoro, aktivni tempomat, ipd... :)

Ne razumem, kaj si hotel s tem povedati?

@niko: kako pride? do dodatnih informacij, ki si jih prilepil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

Naprednih? :)

Sedaj je ?isto na nivoju kak?nega VW-ja (kar se ti?e opreme in tudi cene). Ko sem pred osmimi leti kupil prvo, je bila oprema zelo skromna, cenovno pa je bila v rangu enako opremljenega Golfa, ?eprav je bilo pri Golfu mogo?e dobiti ve? opreme. Pri Mazdi takrat npr. ni bilo mogo?e dobiti MP3 predvajalnika, senzorja za brisalce, klju?a in dalinca v enem kosu, ... Zadnji model pa je tako po ceni, kakor tudi po mo?nostih opreme primerljiv s Passatom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

Saj ko se enkrat tako na?ajba?, si potem naslednji? pozoren. Mi je pa ?udno, da so v avto vgradili precej enih naprednih in dodelanih zadev, na predvajalnik pa kakor da so pozabili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

V?eraj sem opazil ?e eno ?lamparijo. Predvajalnik si zapomni za vsak vir (USB, CD, ...) posebej nivo glasnosti. Tako smo v avtu precej na glas poslu?ali iz USB-ja in nato ?e iz CD-ja ter nato jakost zmanj?ali. Vmes so ostali potniki zaspali, jaz pa sem si spet preklopil na USB in vrgel pokonci vse spe?e potnike, saj je bila jakost predvajanja iz USB-ja taka, kot pred preklopom na CD!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

O?itno je, da je ?lamparija softwerska in jo je torej mogo?e odpraviti. Treba je samo zagnati dovolj velik vik in krik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Gretje vozila
Napisano

?e bo? kaj na obali ti lahko jaz pogledam kaj je narobe, sem imel tudi sam probleme z webastom in ?e je kar koli narobe ti izpi?e napako.

Hvala batkotu za diagnosticiranje - Webasto je zaklenjen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Gretje vozila
Napisano

?e ti ne dela sigurno poka?e napako, po mojem se je tvoj mehanik priklopil na centralo od motorja, tam pa webasto res ni? ne poka?e

Ja, priklopil se je na centralo od motorja, to mi je povedal.

Webasto ima torej svoj priklop - ali se uporabljajo enaki testerji, kakor za motor?

Itak se bom pa ob priliki zapeljal do Avto Pelkota, ?e ne bom prej prodal avta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Gretje vozila
Napisano

Ne podpirajo vsi testerji webasta, kak?no napako mu je pokazal tester?

Sem preveril: tester mu glede Webasta ni javil ni?esar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Gretje vozila
Napisano

Avto Pelko, skoraj cel forum vozi k njemu. :cheers:

Hvala!

Priklopi ga na tester, da vidi? sploh v ?em je problem, preden ga za?ne? razdirati.

A to je ta isti tester, ki se uporablja za diagnosticiranje motorja in celega avta? Na temu ga je mehanik ?e imel priklopljenega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Gretje vozila
Napisano

A se mu na 20k jermen menja?

A ne na 30k? :D

Sam se ne te zadeve ne razumem, ker pa vidim, da vas je tukaj precej strokovnjakov za te zadeve, me zanima, kateri servis v takih primerih priporo?ate.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Gretje vozila
Napisano

Najprej informacijo od kod si?

Sem iz Idrije. Mehanik, ki je webasto gledal, pravi da je le zapacan in da potrebuje le neke vrste redno vzdr?evanje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.