Pojma nimam, katera ?oba je kdaj crknila. Ali je pomembno, katera crkne? Z gorivom pa tudi dvomim, da bi bil problem, ker to?im po ?isto razli?nih servisih po Sloveniji.
I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Zanima me, ?e so komu poznane te?ave novih 2.2 disel skyactive motorjev. V prvem primeru se je za?elo s trkajo?im zvokom iz motorja pri malo pod 2000 obrati, motor je tudi precej (ne vedno) belo kadil. Kriva naj bi bila ?oba za vbrizg goriva. Po cca. 5-6000 prevo?enih km se je zvok spet pojavil.
I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Ja... sej to mi je Jure rekel, da je verjetno zato, ker je avtomatik ... Sicer je rekel, da bi bile se za ene 5.000 km... ampak sem rekel, naj zamenja, ko je avto ze ravno na dvigalu ...
Saj lahko pred ovinki enostavno na volanu prestavi? nekaj prestav ni?je in zavira? z motorjem.
Meni po nadgradnji ne predvaja ve? glasbe iz telefona... ?e preko telefona vklopim predvajanje glasbe dela... preko predvajalnika v avtu pa ne morem ve? kontrolirati predvajanja...
Meni na iOS 7 dela enako, kakor prej na iOS 5 (?estico sem presko?il).
niko, kako pride? do nastavitev za modem?
Meni jo je na VW-ju tudi zlomilo po pribli?no enakem ?asu. Moja je bila takrat na?eta od soli in podobnega. Tudi druga je bila v slabem stanju, zato sem zamenjal obe.
Pri AT menjalniku pozicija P zadr?i avto v kar konkretnem klancu. Sem imel ?ez praznike kar nekaj takih primerov. Ko pa prestavi? v D pa vse ostalo naredi avtomatika. Sploh ne vem, ?e sem ro?no na novem avtu ?e kdaj uporabil.
Sedaj je ?isto na nivoju kak?nega VW-ja (kar se ti?e opreme in tudi cene). Ko sem pred osmimi leti kupil prvo, je bila oprema zelo skromna, cenovno pa je bila v rangu enako opremljenega Golfa, ?eprav je bilo pri Golfu mogo?e dobiti ve? opreme. Pri Mazdi takrat npr. ni bilo mogo?e dobiti MP3 predvajalnika, senzorja za brisalce, klju?a in dalinca v enem kosu, ... Zadnji model pa je tako po ceni, kakor tudi po mo?nostih opreme primerljiv s Passatom.
Saj ko se enkrat tako na?ajba?, si potem naslednji? pozoren. Mi je pa ?udno, da so v avto vgradili precej enih naprednih in dodelanih zadev, na predvajalnik pa kakor da so pozabili.
V?eraj sem opazil ?e eno ?lamparijo. Predvajalnik si zapomni za vsak vir (USB, CD, ...) posebej nivo glasnosti. Tako smo v avtu precej na glas poslu?ali iz USB-ja in nato ?e iz CD-ja ter nato jakost zmanj?ali. Vmes so ostali potniki zaspali, jaz pa sem si spet preklopil na USB in vrgel pokonci vse spe?e potnike, saj je bila jakost predvajanja iz USB-ja taka, kot pred preklopom na CD!
Sam se ne te zadeve ne razumem, ker pa vidim, da vas je tukaj precej strokovnjakov za te zadeve, me zanima, kateri servis v takih primerih priporo?ate.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo da je bila zamenjana ?oba in da je bil narejen ?e pregled ostalih ter pregled, ?e je okvarjena ?oba naredila ?e kaj ?kode.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani