Npr. zjutraj nimam nikoli te?av, tudi pozimi v?ge iz prve.
Auto ima sicer 70.000 Km (motor 1.8).
Zadeva se mi dogaja ob?asno ?e skoraj eno leto. Bil sem pri serviserju. Zamenjala sva najprej sve?ke, nato ?e kable. Situacija nespremenjena.
A ima kdo kak?no idejo?
Pelji avto na pobla??en servis in ti ga naj priklopijo na ra?unalnik. Pol ti naj oni povejo kaj je narobe oz. """"kaj oni mislijo""", pa preden kaj pla?aj zahteva ra?unalni?ki izpisek.
Pa povej jim naj pogledajo v?igalno tuljavo (cin?pula).
upam, da se bo na?el kdo, ki bo znal odgovoriti na vpra?anje... namre?, ?ez vikend sem bil v Novi Gorici in nazaj grede se mi je za?elo dogajat, da se je avto, ko sem ti?al gas, za?el tresti pri kolesih. Prvo sem pomislil, da so mogo?e gume, samo, ko sem gas spustil, je avto nehal tresti, pa spet stisnem gas, spet trese... pa z vi?jo hitrostjo je to bolj mote?e, pri hitrostih tam do nekje 80 na uro trese samo od recimo 4-5 tiso? obratov na gor, potem pa kar skoz in vedno bolj. Torej, ?e bi kdo vedel kaj in kako, bi bil hvale?en... pa ?e ima ?e kdo kak?no vpra?anje, rade volje odgovorim...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Npr. zjutraj nimam nikoli te?av, tudi pozimi v?ge iz prve.
Auto ima sicer 70.000 Km (motor 1.8).
Zadeva se mi dogaja ob?asno ?e skoraj eno leto. Bil sem pri serviserju. Zamenjala sva najprej sve?ke, nato ?e kable. Situacija nespremenjena.
A ima kdo kak?no idejo?
Pelji avto na pobla??en servis in ti ga naj priklopijo na ra?unalnik. Pol ti naj oni povejo kaj je narobe oz. """"kaj oni mislijo""", pa preden kaj pla?aj zahteva ra?unalni?ki izpisek.
Pa povej jim naj pogledajo v?igalno tuljavo (cin?pula).
l.p.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani