Mislim, da so za 2.0 mal kraj?i kabli. Drga? pa kar se ti?e bremz olja je tako kot mora biti. Med low in high oznako v rezervoar?ku tako, da ga ne primankuje. Samo baje, da je ABS sistem neki z ro?no povezan zato sveti ta lu?ka ?e zravn.
Sondo sem ?e dobil univerzalno pri Potokarju, ?e zmontirat jo moram. Na prvi pogled zgleda enaka, tudi ?ice so iste barve. Le to me zanima - ena ?ica je ?rna, ena siva, dve pa beli. Predvidevam da ni pomembno kako ve?em beli ?ici?
Je ?e kdo pri temu avtu menjaval vzvod volanskega kon?nika? To je tisti del ki pride med volansko letvijo in volanskim kon?nikom. Pri potokarju mi ga ne morejo dabavit, z Vargalanta mi pa ne odgovarjajo
Sicer pa je simptom tak, da ?e hitro zavijamo z volanom levo-desno, potem se sli?i da je nekaj zluftano, zvok pa prihaja iz notranje strani avtomobila, tako da volanska kon?nika nista kriva. Upam da je kriu le vzvod kon?nika, ne pa volanska letev
luft se da stelat na tistem vijaku na spodnji strani volanske letve,malo pritegnes in nebo vec pokalo sem ze mel tri take primere
Airflow je uredu, tisti ki meri temperaturo zraka pa naj ne bi bil.
toti senzor ne vpliva nic na delovanje motorja tudi brez njega avto gre normalno,mam pa kake stiri viska tako da ni problema pa se lamdo ti lahko ven vzamem je ispravna,samo pridi pa evre prinesi
Pred kratkim sem peljal svojo Mazdo na tehni?ni pregled katerega ni naredila zaradi prekomernih emisij pri visokih obratih motorja. Gre za mazda 323f letnik 96 z 1.5 motorjem. Sumim da je kriv katalizator katerega moram ?e preverit. Je kdo ?e kupoval katalizator za ta avto in kje? Kak?no so cene? Verjetno se najbolj spla?a kupiti univerzalnega, upam da zdr?ijo nekaj let?
Drug problem, ki ga imam pa je prerjaveta obroba zadnjega blatnika. Nikjer ne morem dobiti nove, poskusil sem ?e pri Siluxu in Herculesu. Ve ?e kdo kje bi se spla?alo vpra?ati?
?e ne jo bom o?itno mogel iz ene odrezat, ?e bom sploh dobil kak?no v primernem stanju..
poklici pa resimo,samo sumim da je katalizator,mogoce lamda sonda,obrobo pa vrezemo dol ni problema,je brez rje
Torej zanima me ?e je kdo ?e kje zasledil da prodajajo prage za 323f BA? Pri siluxu sem zasledil le zadnje obrobe, odbija?e, pokrove motorjev... pragov pa ne. Govorim seveda o plo?evinastih pragovih, katere se navari namesto pregnitih starih, ne pa o kak?ni tuning plastik fantastik
idi na odpad v celju(Hudenje) tam je ena razbita pragi ko novi brez rje,clan Qwerty ti bo tocno povedal kje je je blizu doma
Skratka ,ce se se kdo spomni na 323f bgju ce odsraufas in odstranis male plasticne letvice na pragovih prids do ene 3 lukenj za prst velikih (ne praste kako to vem ) skratka , je mogoce da kle notr nalijem anti korozin pa mi pragovi ne bojo rjaveli? oz je to za to (loh tut olje ubistvu...) ?
skoda ne,ce pase od 626 2.5 v 6 mam na zalogi,mislim da so iste,ce pasejo ti obe dam za :mi pijemoo: morem pa se pogledat ce se jih res mam,saj sam ne vem vec ze mam teko tega da ne vem kje je kaj
na mazdi 6 je po slikah videno isti motor- ventilator. Ali ima kdo vi?ka kateri motor? Sem hotel zamenjat le?aje, samo se in posre?ilo.. je zdaj ?ele brni. Se je zmaknil komutator , zdaj drsajo ??ekte po zobu ki je nastal zaradi drsenja in to brni. Ko sem hotel dat komutator v prvotni polo?aj, sem ga zvil...
ce je res isti samo nebi si upal trdit,mam viska 3 komade
popravek zamenjo se je racunalnik,ki ma prek to zaklepanje in notranjo rasvetljavo,vse crknlo sedaj pa spet vse dela razen daljinskega zaklepanja ima kdo idejo kaj storit :ne vem: :ne vem:
pocaki da dokoncam,jutri grejo pragi gor,v ponedeljek pa se sipe temnit na novo ker so zadaj strgane folije prtljazna vrata pa so tak druga in folije gor in cudno zgleda zaj pa se odzadi auspuh treba zrihtat,puno dela se je
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani