Skoči na vsebino
Servis v okolici SG
Napisano

Tudi jaz imam z Skorn?kom na servisih in tudi druga?e vedno dobre izku?nje pokli?i in jih se dogovori, pa pri njih cena, ki jo okvirno re?ejo ni potem nikoli vi?ja na?eloma je ?e kaj manj, niso tisti, ki te privabijo z nizko ceno, ko pa je storitev opravljena te pa postavijo na realna tla  in je cena dosti vi?ja. Vedo koliko je storitev  in pika in vejo, da se zadovoljna stranka rada vra?a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

O?itno je tu govora o sprednjih brisalcih, samo jaz jih mam ?e 3 leta pa so skoraj kot novi, zadnji pa zdr?i na?alost dobro sezono pa je zopet fu?, pa na 2 je ?e neka ?udna dol?ina, ki se je sploh nikjer ne dobi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Podalj?ana garancija
Napisano

Jaz sem jo vzel lani. Za mojo Mazdo 2 je bilo 290,00 EUR. Sem se pa prej pozanimal na ve? koncih in ?e seveda, bi kar koli bilo potrebno popravljat se zadeva ve? kot izpla?a, ?e ne pa? se vozi? ?e dodatni 2leti brez skrbi, kar pa je tudi nekaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija
Napisano

http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP...igationMenu=YES

To bo kar cena....pa ?e bohve kaka je Slovenija - o?itno jo ?e ni

Za ta denar naj da aftermarket not in Igo8, bluetooth, DVD, TV, GPS....

Sam eno vpra?anje, jures, kaj pa ker to je ?e serijska navigacija (vgrajena) poleg tega pa mu podpira samo CD opcijo? Pa ta varjanta, ki jo predlaga? je tudi mo?nost vgradnje v ?e na mesto serijske navigacije, seveda ob opciji, da se stara odstrani, pa ali je to kon?na cena z delom in vse ostalo? Pa moja izku?nja z IGO navigacijo prvo verzijo je slaba, ?ez pol leta je za?ela kar naprej zmrzovat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija
Napisano

Imam kolega, ki oporablja serijsko navigacijo NAVTEQ in ima edino opcijo, da nalo?i nove karte prek CD in ga zanima, ?e je kaka opcija, da se da te karte dobit kaj ceneje, ker uradno mo ponujajo na servisu celotno Evropo za 260,00 EUR, ?e pa kdo koga pozna ali pozna, da bi se dalo do kart priti brezpla?no pa ?e toliko bolje.

Hvala za pomo? in trdu ?e v naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - redni servis 80.000 km
Napisano

ma ti so res znoreli, te cene so res too much :angry::(

a je mo?no, da kje sam kupi? ceneje to taisto olje+filtre (za koliko?) in nese? tja, pa da omi samo po?timajo vse to in ti ne ra?unajo materiala?

Mislim, da na ti to na poobla??enih servisih ne bodo naredili, saj jim je servis glavni vir zaslu?ka, kaj pa spada vse v servis pa upam, da tudi veste, pa za one, ki mislite, da je to samo delo se mo?no motite, to je tudi ves materjal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.