Tudi jaz imam z Skorn?kom na servisih in tudi druga?e vedno dobre izku?nje pokli?i in jih se dogovori, pa pri njih cena, ki jo okvirno re?ejo ni potem nikoli vi?ja na?eloma je ?e kaj manj, niso tisti, ki te privabijo z nizko ceno, ko pa je storitev opravljena te pa postavijo na realna tla in je cena dosti vi?ja. Vedo koliko je storitev in pika in vejo, da se zadovoljna stranka rada vra?a.
O?itno je tu govora o sprednjih brisalcih, samo jaz jih mam ?e 3 leta pa so skoraj kot novi, zadnji pa zdr?i na?alost dobro sezono pa je zopet fu?, pa na 2 je ?e neka ?udna dol?ina, ki se je sploh nikjer ne dobi.
Jaz sem jo vzel lani. Za mojo Mazdo 2 je bilo 290,00 EUR. Sem se pa prej pozanimal na ve? koncih in ?e seveda, bi kar koli bilo potrebno popravljat se zadeva ve? kot izpla?a, ?e ne pa? se vozi? ?e dodatni 2leti brez skrbi, kar pa je tudi nekaj.
To bo kar cena....pa ?e bohve kaka je Slovenija - o?itno jo ?e ni
Za ta denar naj da aftermarket not in Igo8, bluetooth, DVD, TV, GPS....
Sam eno vpra?anje, jures, kaj pa ker to je ?e serijska navigacija (vgrajena) poleg tega pa mu podpira samo CD opcijo? Pa ta varjanta, ki jo predlaga? je tudi mo?nost vgradnje v ?e na mesto serijske navigacije, seveda ob opciji, da se stara odstrani, pa ali je to kon?na cena z delom in vse ostalo? Pa moja izku?nja z IGO navigacijo prvo verzijo je slaba, ?ez pol leta je za?ela kar naprej zmrzovat.
Imam kolega, ki oporablja serijsko navigacijo NAVTEQ in ima edino opcijo, da nalo?i nove karte prek CD in ga zanima, ?e je kaka opcija, da se da te karte dobit kaj ceneje, ker uradno mo ponujajo na servisu celotno Evropo za 260,00 EUR, ?e pa kdo koga pozna ali pozna, da bi se dalo do kart priti brezpla?no pa ?e toliko bolje.
a je mo?no, da kje sam kupi? ceneje to taisto olje+filtre (za koliko?) in nese? tja, pa da omi samo po?timajo vse to in ti ne ra?unajo materiala?
Mislim, da na ti to na poobla??enih servisih ne bodo naredili, saj jim je servis glavni vir zaslu?ka, kaj pa spada vse v servis pa upam, da tudi veste, pa za one, ki mislite, da je to samo delo se mo?no motite, to je tudi ves materjal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi jaz imam z Skorn?kom na servisih in tudi druga?e vedno dobre izku?nje pokli?i in jih se dogovori, pa pri njih cena, ki jo okvirno re?ejo ni potem nikoli vi?ja na?eloma je ?e kaj manj, niso tisti, ki te privabijo z nizko ceno, ko pa je storitev opravljena te pa postavijo na realna tla in je cena dosti vi?ja. Vedo koliko je storitev in pika in vejo, da se zadovoljna stranka rada vra?a.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani