?arovnik gor ali dol........ ?e bi se hoto lagat,bi napisal,da mi je pila 8 litrov.Tak,pa dragi moji fantje,?e bi v celoti prebrali kaka je bla moja vo?nja(sestava poti),da sem mel tako porabo,bi vedli,da se nisem lagal,ker pa niste,pa lahko ?ivite v svojem svetu,jaz se ne mislim kregat glede tega,ker nima smisla.
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
To se je tudi meni ?e zgodilo 1x ko sn ?e mel RX8................ V glavnem postopek je ?isto simpl. Gas do daske pa vergla?,da se odve?ni bencin skuri,pol pa neha?,malo po?aka?,pa normalno brez gasa zavergla?,pa bi moglo v?gat.Preverjeno deluje.
Ti?a vun!!
Edina in najbolj enostavna re?itev-menjaj firmo praznih CDjev. Meni tudi ni bralo ?e sn posnel na Verbatimove medije,pol pa sn ugotovil,da muj pa?ejo Sony mediji,pa zaj stalno snemam na njih.No se potegne tudi Iomega,pa Smartbuy,pa ?e kerga,ampak vseeno snemam na Sonyjeve.
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glavno,da v?iga zaj stari. Da bo? lahko spet kaj do mene pri?o. :mi pijemoo:
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani