Skoči na vsebino
Brisalci
Napisano

Jaz sem za ?estko kupil v trgovini TrgoAvto ?ist navadne brisalce od Championa za 4,5? za par in se mi zdi, da ?ist normalno bri?ejo..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pije olje in hladilno teko?ino
Napisano

mazde 6 (diesel-136) letnik 2002, avto ma pa 16000km(na ?tevcu-ali so zbiti ali ne, ne vem).

:huh: ali pa ti kadi zato, ker je ta dizel 8 let nekje stal ker 16000km se mi pa zdi zelo malo za tak avto ?zmeden? edin ?e si eno nulo pozabil napisat, sam bolj verjamem, pa da so ti eno nulo zbrisal preden si kupil avto:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ploscice
Napisano

Za menjavo prednjih in zadnjih plo??ic za delo ra?unajo 1,5 ure (velikokrat ti ?elijo zara?unat 2 celi uri, sam to prej preveri in se zmeni).. jaz sem pla?al skupaj ca. 40?. - seveda, na nepoobla??enem servisu ;)

Neoriginalne plo??ice stanejo prednje komplet od ca. 35? naprej in zadnje komplet od ca. 30? naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda5 - menjava brisalcev
Napisano

Lep pozdrav

zanima me, ali je potrebno pri Mazda5 zamenjati komplet zadnji brisalec, ali samo metlice? Spra?ujem zato, ker sem sli?al ?e obe verziji odgovora, tako da bi rad to razjasnil.

a ve kdo za dobre brisalce za malo celo (?eprav vem, da je malo denarja malo muzike)

jaz sem pri M6 dal za navaden zadnji brisalec CHAMPION ca. 6?. dela pa dobro (saj pri zadnjem itak to ni take panike)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kripanje sede?a
Napisano

Hm, pred enim mescom je tud meni za?el ?kripat v oring ovinkih <_< tak da ?e dobr, da si obudil temo, zdaj sam moram probat, ?e bo to kaj pomagalo z dvigom in spustom sede?a :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obraba alu plati?? pozimi
Napisano

o pa ga :( to je tko kot, da missico obuje? v gumjaste ?kornje za na njivo pa re?e? sej je isti kurc kot ?e je v ?kornjih z visoko peto, saj itak nima nohtov nalakiranih :ne vem:

se strinjam! :D

Alex, ne gre se za razkazovanje avta, gre se za to, da grdo zgleda.. pa ni trebajo bit alu felne, naj bodo vsaj kaki navadni pokrovi gor..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obraba alu plati?? pozimi
Napisano

Oki zj pa za zabite tko k sm js a so lite pa alu feltne isto sranje???

DA

druga? pa jeklenice brez pokrovov so mi pa nekej najgr?ega.. prav glava me boli, ko vidim nek ful dober/drag avto, pol pa gor jeklene felge in to brez pokrovov :vskalo: :S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dejanska poraba za M6
Napisano

nevem ?e bi se strinjal, zato ker pol bi se npr. komot lahko po mestu vozil ve? kot 60 namest 50.. zato ker policaji majo tudi tolerancu na radarju med 5 in 15% (nekateri celo 25%), tako da ?e ?e ti pa ?tevec la?e za kakih 8km/h, potem si ?e pod 50.. tak da to lih nebi rekel, da je tako.. :policaj:

sicer pa jaz vsekakor bolj verjamem ?tevcu kot pa GPS-u..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dejanska poraba za M6
Napisano

M6 Sportcombi 136 mi porabi povpe?no 8l/100 km. Zadnji tank je bil 7,5 s tem, da je bila to predvsem vo?nja po avtocesti ve?inoma 140 po ?tevcu (kar je realno 130). ?tevec itak la?e, ko je na ?tevcu 110 je v resnici 100 (merjeno pred trojanskimi tuneli).

to ko so ti merilci hitrosti na avtocestah majo ponavad 10 ali pa 15 % tolerance odbite, zato ka?e manj?o hitrost od dejanske.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novi nadomenstni deli Mazda
Napisano

So v Mazda embalazi? Samo ti so original.

Ce je govora o original delih. Ki jih vecinoma sploh ne rabimo. Zavorne ploscice, jermeni, vodna pumpa in se kaksna malenkost je vse kar se menja tekom zivljenske dobe motorja. Tako kot motorjno olje in antifriz so tudi neoriginal v redu.

Ce pa se lotim podirat motor, dajem notri samo original dele.

pa to ti je sam pakiranje druga?ne, toliko da lahko ve? zara?unajo, druga? proizvajalec je ist.. :D

isto kot npr. mleko v sparu, lahko kupi? "original" mleko pomurskih mlekarn ali pa tisto sparovo sbuget, katerega polnijo prav tako pomurske mlekarne in je ?ist isto kot ono v njihovem pakiranju... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.