Evo kot obljubljeno sem zamenjal stangico in pase v nulo. Se celo oznake so identicne tako da sedaj avtomaticno nastavljanje spet deluje
Mene zanima kako se strokovno imenuje tole pačko senzorja za uravnavanje višine žarometov. Rad bi jo naročil na ebayu. Rabim jo za Mazdo 6 dizel letnik 2008. Hvala
Jest mam Mazdo ?e pet let in sicer ?estico. Dokler sem jo vozil na servis Interklass mi je avto cukal v prvi in ob?asno tudi pri ve?jih hitrostih. Po vsakem servisu sem dobil nazaj avto z isto hibo. "Smo vam nalo?ili novi softver,"so se ponavljali. Po poteku garancije sem se odlo?il da bom avto peljal na servis Pelko. To je bil servis na 100000KM. Od servisa pri Pelkotu naprej mi avto prakti?no ne cuka ve?. Kaj je naredil z njim ne vem. Bil sem cel ?as pri servisiranju zraven pa ni? posebnega ni delal z njim. Zato
se spra?ujem kaj na Iterklassu niso naredili kot je treba. Vem da marsikaj niso naredili kar so ra?unali. Mi je pokazal serviser, ker sem bil med servisiranjem neizprosen izpra?evalec.. Pa ne bom o konkretnih zadevah. Res da so bile malenkosti. Malenkosti pri Mazdi pa ko?tajo dosti. Malenkosti pri Mazdi diktirajo kvaliteto bivanja v avtu. In ?e nekaj. Ra?un pri Pelkotu je bil 3x ni?ji kot pri uradnem serviserju.
Zdaj sem ga ?e drugi? servisiral pri Pelkotu in sicer veliki servis na 120000KM. Prevozil celo Italijo in avto preprosto dela odli?no.
Lepo je videti tako navdu?enje. ?estitke in naj te Mazdica lepo uboga.
Upam da bo ostalo
Imel sem isti problem?ek z istim avtom letnik 2007. Po nadgradnji SW mesec dni nazaj je sedaj zadeva OK. Sicer pa bo? sedajle imel vpoklic zaradi reprogramiranja DPF filtra in dobi? nov SW, pa bo verjetno odpravljeno.
Zanima me od kje ti info o vpoklicu in kaj je bilo narobe nastavljeno pri DPF filtru. Pri meni namre? vsake toliko avto enormno rabi nafto. Glede na svetovanje o za??iti DPF filtra sem povezal tole s ciklusom ?i??enja filtra. Na servisu so mi rekli, na current porabo dam na average in tega ve? ne bom videl. Zelo nestrokoven in ?aljiv odgovor za servis Mazde, ki je na tako dobrem glasu. Intercars
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mene zanima kako se strokovno imenuje tole pačko senzorja za uravnavanje višine žarometov. Rad bi jo naročil na ebayu. Rabim jo za Mazdo 6 dizel letnik 2008. Hvala
Povezava za deljenje
Deli na druge strani