Skoči na vsebino
Pozdrav svima
Napisano

Ne?e biti puno jeftiniji od 300 EUR. Sigurno ?e biti oko 250 EUR.

A ?ta se ti?e ulja i DPF znamo mi te probleme. Pratimo to. Ali mislim, da je ovaj problem sad malo manji nego ?to je bio kod Mazde 5 u godini 2005 in 2006. Prati regeneracije preko board computera (average ili current consumption). Kad se ?isti, vozi jo? malo okolo. Tako ?e? najvi?e napravit.

LP A

Eh, to bi me najvise interesovalo..po cemu vi mozete primijetiti da auto regenerise, ustvari da DPF regenerise..kako cu da znam da cisti`?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdrav svima
Napisano

v Velenju ja as Skorn?ek samo so pa deli v Sloveniji dosti dra?ji kot v Avstriji

hmm to nisam znao...

dali neko od vas zna koliko kosta prvi servis na 20.000km za mazdu6..ovde u grazu kosta oko nekih 300 eura!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdrav svima
Napisano

dobrodo?el na forumu, jasno da te razumemo.

?ta se servisa ti?e ima servis u Mariboru - avtoservis ?erbinek, ali neki ga ne priporu?uju, ja nemam ni kakvo iskustvo.

ima i Mazda servis u Murskoj Soboti - Lepo?a, a ima i u Velenju, to su ti u radiusu cca 80km oko Maribora

ja ti jednu Mazdu vozim ovome u Murskoj Soboti, a jedno drugome u Velenju, zadovoljan sam sa obojima :)

eh super!!

mozes mi samo reci kako se taj u Velenju zove??

A ni Mursko Sobota nije daleko od Graz-a..pa cu da vidim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdrav svima
Napisano

Nadam se da me razumijete...

Zovem se Sead, zivim u Graz-u, prije 3 sedmice sam kupio sebi novu Mazdu6, Top Edition, dizel..

Htjeo sam da pitam, dali u Mariboru ili blizini ima Mazda Servis..jer izgleda da su Mazda Servisi u Grazu jako jako skupi..radi servisa i to..

Bio bih vam jako zahvalan ako mi mozete reci..

I dali poznajete i vi probleme sa Mazda6 i dizel-partikel-filterom i razrjedjivanjem ulja??

pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.