Mene zanima, ?e je imel kdo isti problem. Pri dolo?enih obratih, npr.: 5.000 rpm, mu zmanjka mo?i, tako kot da bi ga zadu?ilo ali nekaj podobnega. Mislim da ni zmeraj pri istih obratih, v?asih pri 4.000 v?asih pri 5.000, ne vem ?e je kaj z elektroniko, ali je kaj drugega. ??? Je pa tako da potem avto slab?e vle?e, vendar ne vem to?no ?e skozi, do rde?ih obratov, ali kje vmes to popusti.
Mu mo?i enostavno zmanjka ali je samo pojemek za 1-2 sekunde? Pojemek je bila baje serijska napaka in so menjali nek prekat za olje (sem ?e to?no pozabil kaj so nam menjali, ker je ?e dolgo od tega)
Kdaj pa je bila nazadnje kontrolirana ali pa menjana voda? Verejtno je bilo zunaj dovolj vro?e, da je bil posledi?no tudi vro? motor, premalo vode in se je zgodilo kar se je zgodilo. Dolij vodo in odzra?i sistem pa bo? videl kako in kaj. ?e ti je ne zmankuje si jo imel le premalo. ?e bo zmanjkovala preglej ?e kje pu??a, druga?e zna biti problem z glavo.
Zanima me, ?e se ?e kateremu od lastnikov RX-8 nabira smetanca na merilni palici za olje in katero olje uporabljate? Baje je to normalna stvar pri rotacijskih motorjih, ampak vseeno raje vpra?am, da nimam kak?nega ve?jega problema s kak?nim tesnilom. Sicer vse dela brez problema, ampak pali?ica je popolnoma zapackana. Lahko tud poslikam ?e je treba. Aja pojavljat se je pa za?el konc novembra, ko je prvi mraz prtisnu in zaenkrat je ?e vedno prisotno.
To je popolnoma normalno!
No pa k smo ?e pri olju, na kolk km ga menjate? Kakor se spomnim je interval v priro?niku 10000 km, ampak na netu vsi priporo?ajo na 5000 km.
Kje si pa ti na?el interval na 10.000km? Kolikor je meni v glavi ostalo je interval na 20.000km, in ni nobene potrebe po menjavi na 5.000km. To je samo metanje denarja ?ez okno. ?e ga skozi ?ge? na polno menjaj potem na 10.000km, samo ?e ga ?ge?, ga mora? tudi skozi dolivati in potemtakem motor tudi dobiva skozi fri?no olje!
Prvo nevem, ?e je to pravi podforum - ?e ni naj moderator premakne.
Torej stvar je slede?a. Zanimam se za vgradnjo plina v Mazdo RX-8. ?e na parih koncih sem spra?eval, pa so mi povsod rekli, da me bodo poklicali nazaj in mi povedali ali je mo?na predelava na plin, vendar tudi po mojem ponovnem klicanju ni bilo odgovora.
Torej zanima me ali kdo ve, ?e se da v RX-8 napeljat plin??? Lahko tudi ?ez mejo!
Mene pa zanima kaj bi lahko u?timal, da bi mi radio v RX-8 bral mp3-je. Sicer ima avto 6CD changer, samo se mi neda pe?t cd-je, ko pa imam ?e malo morje mp3-jev. Obstaja kak?na alternativa?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uporabita funkcijo i??i, ker je ?e malo morje napisano glede tega.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani