Zanima me izklop sovoznikovega airbaga, z namenom vo?nje "lupinice" za otroka na prednjem sede?u, v kolikor je to sploh dovoljeno. Ker nek kolega mi je reku, da se uzpredi ne sme vozit otroka. Vem, da spredaj ne sme bit montiran otro?ki sede?, z lupinico pa je morda kaj druga?e.
Sicer ne bi bilo te?ave, da je lupinica zadaj, vendar pa moja draga za solo vo?nje ?eli, da jo ima na o?eh, zato torej spredaj.
?e kdo morda ve kje se izklopi, naj mi pove, ker marsikater proizvajalc ima postopek ful poenostavljen, tle pa ni ni? kej tacga na vidiku!
moj ma v predalu pri sobozniku eno kljucavnico, kjer das ON/OFF. sem pa vidu, da ma velik avtov na armaturki pri strani - rabs odpret sovoznikova vrata, drgac se ne vid...
Turn?ek oz. Amortizer je v redu - naredi dobro ampak ni med cenej?imi in tudi "pozabi" povedat, da po menjavi/obnovitvi obvezno na optiko.
hum, jst sem izrecno vprasal, ce morm it na optiko, pa je reku, da ni treba....ker pa sem trmast, sem vseeno sel, ampak je vse stimal, tko da mi se racunal niso...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mene je menjava za polota 1.0 letnik 95 prsla cca 90 eur...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani