Ivan ?e si v klubu se zapel do ?gajnarja pri Mazda servisu v btc-ju je kr ornk stru?ko pa ?e klubski popust lahko koristi? na vgradnjo in na samo alarmno napravo...
Ufff tole je pa ?e huj? kot na moji... Blatnik je enak za celotno 1 gen. Najbolj?e bi ti bilo novega kupit, poglej malo pri silux.si, majo kr vredu cene!
Poskusi, ?e se ti ne zatika samo ro?ka za odpiranje (tista nad tablico), ker jaz jo pri vsakem odpiranju moram premaknit nazaj v prvotno pozicijo, ker sama ne sko?i nazaj.
Nima to veze zard te ro?ke se prtlja?nik ne zapre ponavadi.
Jst sm meu isti problem,podri tapeto na prtlja?niku pa poglej ?e je vse celo okoli klu?avnice,men se je utrgala ena ?tangica pa sm dau po?vasat in je mir ?e dve leti
Jaz sem zraven.. Avto pri 9 letih in vedno gara?iran (?eprav naj bi bilo to ?e slab?e ) je rjav ko fi?o. Moj clio pri 12 letih ni imel niti malo rje, kar si pa mazda privo??i je pa katastrofa.. uradni servisi my ass.
Meu isti problem lansko leto,avto verglal vzgt pa nikakor ni hotu. Po razdrtm motorju ker so bli 100% da je zaribu,so majstri naknadno ugotovil da mi je racunalnik crknu.
To je sicer delno res - drugi del resnice pa je v tem, da bi ti morali na rednih servisih kontrolirati rjo in temu primerno tudi odreagirati. ?e pa? nisi bil na poobla??encih nih?e tega ni kontroliral. :ne vem:
No tudi na pooblascenih servisih niso glih vesci kontroli rje,kar se pa tice pogojevanja garancije z servisi je pa zame popoln nateg kot sem ze nekje napisal,in jih je lahko sram da avto takega ranga vsebuje po nekaj letih vec rje kot zdravega pleha.
Sem malo prej Simona vpra?al konkretno za tvoj primer kaj bi bila te?ava in koliko ?. Kot iz topa mi je ustrelil, da je regulator na Bosch pumpi, stro?ek naj bi bil pa samo 160?, drugod je rekel, da ti bodo ra?unali 280?.
No jst se na nobeni sestki nism zaslediv d bi mela BOSCH PUMPO. Menjava IMV ventila je resitev
kaj so delali in kaj delajo ne vem saj je danes petek (avto je tam od ponedeljka), v servisu imajo mojo tel.?tevilko in dogovorjeno je ,da me pokli?ejo ko bodo sigurni,da je avto popravljen- do danes ni?
sei bi jst ?e kei dodov sam bom biv raje tiho,da ne bo bilo kake zamere s strani osebja na servisu :mi pijemoo:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ivan ?e si v klubu se zapel do ?gajnarja pri Mazda servisu v btc-ju je kr ornk stru?ko pa ?e klubski popust lahko koristi? na vgradnjo in na samo alarmno napravo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani