Skoči na vsebino
Alarm v avtu
Napisano

Ivan ?e si v klubu se zapel do ?gajnarja pri Mazda servisu v btc-ju je kr ornk stru?ko pa ?e klubski popust lahko koristi? na vgradnjo in na samo alarmno napravo...

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glasen ropot v predelu motorja
Napisano

Da ne gre slu?ajno za glavno gred, ker to je bila kar pogosta pri 6-ki D iz 1.generacije. Stro?ki sanacije pa precej visoki. <_<

Uff ja je en kp dnara k da je zlata... Sam se ne sli? k da bi bla glavna gred...

Probi pelat na tester ?e slu?ajno k?na ?oba ??ije!

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rja pojedla blatnik
Napisano

Ufff tole je pa ?e huj? kot na moji... Blatnik je enak za celotno 1 gen. Najbolj?e bi ti bilo novega kupit, poglej malo pri silux.si, majo kr vredu cene!

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 prtlja?nik se ne odpre
Napisano

Poskusi, ?e se ti ne zatika samo ro?ka za odpiranje (tista nad tablico), ker jaz jo pri vsakem odpiranju moram premaknit nazaj v prvotno pozicijo, ker sama ne sko?i nazaj. <_<

Nima to veze zard te ro?ke se prtlja?nik ne zapre ponavadi. :harhar:

Jst sm meu isti problem,podri tapeto na prtlja?niku pa poglej ?e je vse celo okoli klu?avnice,men se je utrgala ena ?tangica pa sm dau po?vasat in je mir ?e dve leti :D

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rjavenje
Napisano

Jaz sem zraven.. Avto pri 9 letih in vedno gara?iran (?eprav naj bi bilo to ?e slab?e ) je rjav ko fi?o. Moj clio pri 12 letih ni imel niti malo rje, kar si pa mazda privo??i je pa katastrofa.. uradni servisi my ass.

Jst sm tut koi zravn ce se bo kei pisal :D

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ro?lanje
Napisano

danes ko sem pri?el domov in ko sem ugasnil avto se je izpod havbe sli?alo ro?lanje kot da bi bil zani? le?aj.

sedaj me pa zanima ?e kdo ve kaj bi lahko bilo( kaj vse se ?e vrti ko ugasnem motor ) gledal nisem ?e ni?.

se pa ta zvok sli?i tudi ko se peljem po?asi recimo kje v koloni. imam pa m6 2003

Pomojm da zna bit kaka jermenica na alternatorju fuc :zvizga:

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rjavenje
Napisano

To je sicer delno res - drugi del resnice pa je v tem, da bi ti morali na rednih servisih kontrolirati rjo in temu primerno tudi odreagirati. ?e pa? nisi bil na poobla??encih nih?e tega ni kontroliral. :ne vem:

No tudi na pooblascenih servisih niso glih vesci kontroli rje,kar se pa tice pogojevanja garancije z servisi je pa zame popoln nateg kot sem ze nekje napisal,in jih je lahko sram da avto takega ranga vsebuje po nekaj letih vec rje kot zdravega pleha.

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 - uga?anje / tehni?ne te?ave
Napisano

Sem malo prej Simona vpra?al konkretno za tvoj primer kaj bi bila te?ava in koliko ?. Kot iz topa mi je ustrelil, da je regulator na Bosch pumpi, stro?ek naj bi bil pa samo 160?, drugod je rekel, da ti bodo ra?unali 280?. :jupiii:

No jst se na nobeni sestki nism zaslediv d bi mela BOSCH PUMPO. :jezicek: Menjava IMV ventila je resitev

:jupiii:

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponoreli ?tevci
Napisano

?e dvakrat sem opazil na moji M6, ko sem startal hladen motor, da mi je vse ?tevce "zabilo" potem pa so se vrnili v osnoven polo?aj.

Ima kdo idejo kaj je narobe oz. kaj bi naj to pomenlo?

:D akumulator je ?e bol pr koncu :D

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

problem z mazdo 5
Napisano

)

kaj so delali in kaj delajo ne vem saj je danes petek (avto je tam od ponedeljka), v servisu imajo mojo tel.?tevilko in dogovorjeno je ,da me pokli?ejo ko bodo sigurni,da je avto popravljen- do danes ni?

sei bi jst ?e kei dodov sam bom biv raje tiho,da ne bo bilo kake zamere s strani osebja na servisu :mi pijemoo:

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ABS varovalka
Napisano

Ze od nekdaj nisem maral prezgodnejga vklopa ABSa na mazdici, ker se vklopi veliko preden bi bilo potrebno in s tem zelo podaljsa zavorno pot.

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.