Ja... lu?ka se je za?ela pr?igat, najprej vsake tolk ?asa.... sem ?e enkrat klu? obrnu (al pa 5x) pa je zginla, sem mel tega dost, kupim nove pakne, zamnjem in se lu?ka sploh no?e ve? ugasnat (senzorje sm spucal in na?prical s kontakt sprejem)
uglavnem bremza primejo ampak lu?ka sveti... Je to ziher senzor? kaj bi ?e lahko naredu da se prepri?am?
Aja pa so?alje Gerega, lahk bi mi pa prodal kak ABS senzor zdej ko ma? avto v bolni?ki
poraba nikoli ni?ja kot 6.8 (ve? kot 600km avtoceste, nekje 140km/h povpre?na) to mnda ne bom ve? do?ivel...
druga?e ?e nisem natankal ve? kot 48L, poraba nekje 8.5-9L je pa zanimivo, da ko sem odstranil katalizator, se poraba ni zmanj?ala... Poleti mi s ?portnim filtrom in gumami (195/50/15)?re majn kot pozimi z navadnim in zimskimi gumami(175/65/14).
Me pa ?e zanima kaj je s to lambdo sondo... ?e nimam katalizatorja, bi to blo najbol? cviknat stran?
KAK Fi(premer) cevi bi blo idealno dat za izpuh, ker je v na?tru inox od kolektorja do konca.
ABS po vsej fiziki nemore pove?ati zavorne poti... ni ?ans... ni ?ans splJoh!
ABS izkori??a silo lepenja (zaviralna sila, ki je ve?ja od sile trenja) tako da dr?i gume na meji tik preden ?E NE BLOKIRAJO in s tem zagotavlja maximalni mo?ni pojemek!
...Fizika...
na zasnezenem cestiscu je ABS smrtno nevaren, zavore dajo obcutek da jih ni.
tole je bu?ka... btw, da nima? ti gume stare 15 let in so ?e zdavnaj pozabile ne pro?nost...
Grega, 185/65/14 zaenkrat ?e originalna dimenzija. Ja 190 brez problemov po ravnini (po hribu navzdol gre ?e ve? ampak dokler ne opravim servisa bo raj?i 190 kon?na hitrost. Da ne omenjam ko sem avto kupil od (mela ga je mamica za v slu?bo) je bila kon?n ahitrost 160 km/h se mi zdi da sem ga ?e kr lepo ulaufal (po pameti seveda)
Btw po ?tevcu,; mi je pa jasno da je pri taki hitrosti -15km/h odstopanja.
Predlagite mi ?e kaka plati??a naj kupim. Verjetno bom obul 16" plati??a guma nakje 195/40/16, ker 17" so mal vlka za 323c... na 323F bi dal takoj in samo 17"
Lep pozdrav! Tud jzt imam 323c 96L, 1.5 16v. Poraba je med 6.5 in 9L ampak skoraj vsak dan grem v MB ali punca v LJ seveda AC in 180,190km/h ne uide (povpre?na hitrost recimo 160).Ampak vsak dan nardim ?e kakih 30km v ORNK gu?vi po mestu.... olje sem nalil 2x odkar imam avto (135000km je blo, zdej jih ma 144000) Res je da avtomobila ne "?param" (ko je motor zagret obrati velikokrat dose?ejo rde?e obmo?je ) saj sem vozil honde odkar imam izpit.
Glede porabe ?e to, pomoje se bo zni?ala ker napravim komplet servis (soon) sicer pa se mi zdi poraba zadovoljiva glede na na?lin vo?nje.
Tud men se obrati nabijejo na 2000 ko avto zalaufam, ?ez par sekund padejo na 500 (mal se trese u?asih ?e je hladn) drugih problemov ni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja... lu?ka se je za?ela pr?igat, najprej vsake tolk ?asa.... sem ?e enkrat klu? obrnu (al pa 5x) pa je zginla, sem mel tega dost, kupim nove pakne, zamnjem in se lu?ka sploh no?e ve? ugasnat (senzorje sm spucal in na?prical s kontakt sprejem)
uglavnem bremza primejo ampak lu?ka sveti... Je to ziher senzor? kaj bi ?e lahko naredu da se prepri?am?
Aja pa so?alje Gerega, lahk bi mi pa prodal kak ABS senzor zdej ko ma? avto v bolni?ki
LP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani