Ciko boy 0 Napisano 19. maj, 2008 Xedos 6 1.6 pri 2500 obr. malo cukne Napisano 19. maj, 2008 ja pr men je blo tam okol 2300-2400 obratih pa tudi pri speljevanju od samega za?etka VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 19. maj, 2008 Xedos 6 1.6 pri 2500 obr. malo cukne Napisano 19. maj, 2008 men je isto delala xedoska zamenji kable in sve?ke pa je stvar re?ena men je pol nehu cukat VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 14. maj, 2008 ?trom ali akomulator? Napisano 14. maj, 2008 kupu sm en rablen akomulator 75 Ah pa mi je avto delu celih 5 dni zdej me pa zanima ?e mi mogo?e kje kratek stik dela al je akomulator zani? fora je pa v tem da mi je prej?n dan normaln delu zjutri pa ni ve? u?gau tut ko sm se po hribu spustu ni hotu zalaufat :ne vem: sm ga pa ?e tut polnu celo no? pa ni blo n? please help VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 3. februar, 2008 323F-ka no?e u?gt Napisano 3. februar, 2008 to se je men na xedoski zgodil ?e se kdo spomne sm mel skoz probleme s tem cukanjem pri dolo?enih obratih u?ge enkrat mehanik avto pa sm stal zraun motorja poglej ga zlomka na motorju pravi light show potegnemo kable vn so mi razpadl dobesedno (cel dulc je ostal na sve?ki) no pa smo jih zamenjal in je nehu cukat za cel mesec pol pa ne vem ve? ka je blo narobe se nism niti ukvarju s tem.. torej vsi bodo?i xedos driverji takoj kable menjat!!! matr je men dans dolg cajt nej mi edn prosim re?e nej neham te?it pa nakladat VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 29. januar, 2008 323F-ka no?e u?gt Napisano 29. januar, 2008 aja to ma? ta novej?o F-ko??? ups... jst sm za ta staro govoru razn ?e nima isto narjen kr men je tist kondenzator?ek poknu pa avto sploh ni dobu ?troma od frtajlerja naprej sm tist menju pa je blo... VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 29. januar, 2008 323F-ka no?e u?gt Napisano 29. januar, 2008 sm mel iste probleme... poglej uni kondenzator zraven razdelilne kape mogo?e je hin ?ist taka majhna ?rna re? tm zraven VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 31. marec, 2007 Kje se menja olje ? Napisano 31. marec, 2007 vaaaauuu segi tole je pa res iz?rpno poro?ilo ful si se potrudu pa ?e orodje lepo zlo?eno VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 14. marec, 2007 Akomulator Napisano 14. marec, 2007 mislim da ni problem v polnjenju ampak v ostali elektroniki - reglar in podobno, da mo?nej?i akku preobremeni in skuri. se ?isto strinjam ker sem jst tut to nekje sli?al ka naj pa jst naredim ko mam skor nov a-ko-mu-mater mam ?e ?ist praznga zarad muske a se da kej kupit da mi ne bi tolk ?troma ?lo v k.... VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 11. januar, 2007 Debata glede servisov in strank Napisano 11. januar, 2007 jst pa k sre?i sploh nimam teh problemov z serviserji ker nikoli ne hodim k njimi enostavno te preve? oberejo! jst mam zaenkrat ?e kr najbol? kolega k je mehanik in mi ?ist use popravi pa ?e bolj? naredi ko kak serviser k se mu ne ljubi in ti kr nahiter skupi spravi kolega mi je do zdej ?e vse porihtu brez problemov pa ?e kasiru mi ni kej velik mu ?e najbolj zaupam!! :mi pijemoo: VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 10. januar, 2006 Amortizerji Napisano 10. januar, 2006 vsi skupaj spet lepo pozdravljeni se ?e kr dolg nismo sli?al (vidl pa sploh ne) mam pa en FUUUL VELIK PROBLEM!!!!!!! namre? so mi popustile ?al?ke nad zadnjim amortizerjem in jih zaboga nikjer ne dobim tist ko mi jih najde mu dam za sm bil ?e pri selmarju v Celju pa mi je reku da bom dal za eno 25000sit pa sem ga sam pogledu in me ?e isti trenutek ni blo. zdej pa moja mazdica ?alostna (tako kot jaz) ?aka na servis. ?e ve?ja ?alost je pa ta da se zdej ne smem vozit kr bom mel amortizer v pritlja?niku najraj? bi se ga :mi pijemoo: aja pa ?e sre?no in zdravo MAZDINO novo leto ?elim vsem mazda?em. za mene se ?e ni za?el dobr VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 16. december, 2005 Voda v prtljazniku Napisano 16. december, 2005 sam to je kr veliko dela a ne? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 16. december, 2005 Voda v prtljazniku Napisano 16. december, 2005 kar ga mam jst ?e ni bil kaj bi pa lahk naredu glede tega, sm najprej mislu da bi kr silikon okol dal pa ne vem kk bi se to obnesl VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 16. december, 2005 Voda v prtljazniku Napisano 16. december, 2005 ka pa vem sem lu?i porihtu (menju dihtunge, pa ?e silikon sem dal okrog) pa je vedn slab?e sede?e mam tut ?ist mokre pa ne vem ki pride voda noter! sem ?e skor obupal VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 16. december, 2005 Voda v prtljazniku Napisano 16. december, 2005 ?AKI MAL, ?AKI MAL, men tut na stari F-ki pu??a u prtla?nik pa isto pr lu?eh, mam ?e tut cel akvarij v avtu ka misli? da je men tut kak spoj ?el v PM pa povej mi ki pribli?n je to? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
ja pr men je blo tam okol 2300-2400 obratih pa tudi pri speljevanju od samega za?etka
VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani