Skoči na vsebino
Mazda 5 v?ig, cvili jermen?
Napisano

stana2310, bolj, ko bo? poslu?al Bossa, manj bo? zvedu, ?eprav ima on doktorat iz vsega.

Ti bo Lojz povedal kako je s to "?udno" in kun?tno stvarjo...

Jermen cvili, ker je struktura in zmes v jermenu pa? tak?na, da drgnenje in trenje med jermenico in jermenom povzro?a cviljenje. To je isti slu?aj, kot pri brisalcih. Eni brisalci z dolo?eno zmesjo gume, pri dolo?eni vlagi in temperaturi cvilijo, drugi pa? ne.

Al pa, podobno je pri ?evljih. Dolo?en podplat na ?evljih na dolo?enih podlagah ali temperaturah ?kriplje, drugi pa? ne.

Se pa z leti in menjavo temperature zmes gume spreminja. Tud guma na avtu za?ne pri dolo?enih temperaturah (zima - poletje) in dolo?eni asvaltni strukturi cvilit.

Zamenjaj jermen, pa bo verjetno bolj?e. Ni pa nujno, ker lahko trofi? podoben jermen s podobno strukturo.

Za za?etek lahko naredi? tako kot ti je tukaj ?e nekdo reku. Nama?i jermen s ?ajfo. Bo? vsaj izklju?il defekt na le?aju. Sicer pa le?aj po navadi ru?i, ne cvili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nek zvok pri 6
Napisano

Jaz pa sem pred dnevi opazil,da ko menjam ali pa ko obrnem volan,na volanu ?utim,kot da ima nekaj spredaj luft-naredi nekaj kot TOK.

Tudi,?e vozim po?asi in dodam gas se pojavi ta zvok in to tudi ?utim na volanu.

?e pa obrnem volan na mestu,pa tega ni-samo med vo?njo. :whatever:

Ali je imel kdo kaj podobnega?

A se to najbolj ?uti, ko malo bremza?, pa potem spusti?, pa spet bremza? - spusti?, ali pa potem takoj malo pospesi??

?e ja, potem je roka hin. Bo treba menjat to roko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ene par te?av z mx-3
Napisano

ne mor? verjet, zavarovalnica je odobrila moje popravilo, sprednji odbija? + desni blinker pri ?erbineku z delom pride 805? ?zmeden?

ampak, kot ponavadi vsaj pri meni, ma hudić spet dosti mladih. zadnić sem se peljal nekam in sem odprl ?ipo na voznikovi strani, zapret pa se je ve? ni dal, mi je stikalo crknilo(vsaj mislim, da je stikalo krivo). ponavadi, ?e se ni dalo nazaj odpret sem dol ?e mal spustu, pa je ?lo nazaj gor, zdj pa pa? ni ve? ?lo in mam ?e tedn dni odprto ?ipo na voznikovi strani. zdj pa me zanima, ?e ma kdo kak?no stikalo za el. pomik stekel, za mazdo mx-3 voznikovo stran. ker pa je to malo verjetno, me zanima, ?e bi kdo bil taka du?a, pa bi mi sam stikal posodu, da vsaj lahko zaprem ?ipo. dobi za pir, pepsi al pa kar pa? ?eli...

?e bi rad stikalo samo zato, da bo? ?ipo zaprl, komot to naredi? brez stikala. Stakne? ?ice skup pa aleluja.

Za nasvet mi ne rabi? pepsija pla?evat. Dej pa pri ma?i vbogaime 1?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 200.000km
Napisano

Sme?no je to da ima "samo 165kilometrov prevo?enih", js mam 400 pa ja ?e vedno na ?ez F :harhar: .

Po spletu okoli??in bi bilo celo mo?no, da ima na TRIP-u A druga?no kilometra?o kot na B. Saj bojda ima dva TRIP-a? A in B. V?asih se celo zgodi, da ?lovek ne tanka poln rezervoar in je ?ude?ni kazal?ek malo ni?je. Jaz npr. na samopostre?nih pumpah odkucam dolo?eno vsoto denarja, pa mi pol ta poredna pumpa pumpasta nato?i to?no tolko, kot sem napisal, da bom pla?al. No?e ve?.

Na polo?aj kazalca pa tud zelo vpliva, ?e je slu?ajno avto parkiran tako da nekam visi.

?udna so pota gospodova.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.