Skoči na vsebino
Mazda 6 nosilec motorja
Napisano

Mogoce rabljen?

Si 100% da je nosilec. Ucasih pri speljevanju trese (kot da bi bil nosilec motorja) pa je ubistvu spodnja roka na podvozju fuc. Ce je nosilec olje spustu pa je fuc ja :)

Lp

PS: tehnicno gledan je nosilec motorja samo eden ker ostali trije so na menjalniku hihi

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ropot pri prednjih kolesih
Napisano

Tako je. Ko pridem do kaj casa in lifta bom probal tudi sam pri sebi menjat ta zglob. Bomo videli ce rata al bo treba k mojstru peljat.

Scr3am, a je mozno da pokajo une salcke na fedrih? A si ti potem to postimal kej, meni tudi to poka :)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ropot pri prednjih kolesih
Napisano

Lahko je marsikaj. Lahko so gumice od stabilizator stange (gumice kjer je stanga pritrjena na most), lahko je pa cela letev zanic, lahko je tudi homokineticni zglob. Lahk so koncniki na roki, pri teh mazdah je se najveckrat to, jaz mam ze nekaj casa enga fuc pa je sel avto ze 2x cez tehnicnega, zgleda so povrsni na tehnicnih ker na divgalu ce ves kaj drmat se brez problema vidi luft na koncniku.

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6, voda v prtlja?nem prostoru
Napisano

Mi imamo dve (2.0 in 2.5) pa za enkrat trkam na les vse lepo dihta. Sem pa sel mal gumice pregledat in so na 2.0 (4 vratna) kot nove na 2.5 (5 vratna) pa bi jih bilo potrebno ze zamenjati. Problem je k jih ne dobim, 140e mi je pa malo prehuda cena na uradnemu... Vrjetno iz kaksne razbite ce bojo vredu ohranjene :)

Je pa zanimivo da se pri obeh avtih vlaga nabira v zadnjih luceh, ko je slabo vreme :)

Genav isti problemi lot pri meni. Jaz sem tudi na ebayju gledu pa useposod pa ni za dobit te gume blesave, ?e slu?ajno kje najde? pa da ni rabljena oz iz odpada pa javi ;)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nevem, zato pa sprasujem, mislu sem menat komplet to velko gumo, pa zasilikonirat pri lu?eh pa upam da bo...

druga?e je pa tkole zjahana ?e guma:

post-4105-0-34788200-1515939195_thumb.jpg

Tkole je pa akvarij pr fotru, na ?alost je tudi wofer poplavlo, je ?e par litrov v ?katli blo vode. Jaz sem svojega re?il sem opazil vodo ?e predno ga je zalilo.

post-4105-0-85586600-1515939331_thumb.jpg

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zanima me ?e ste kdaj meli probleme z vodo v prtlja?nem prostoru, meni na 2. generaciji in o?etu na 1. generaciji je obema zalilo, zdaj nekaj sem bral da lahko voda pride skozi tesnilo pr zadnjih lu?eh, je ?e kje kjer bi lahko pri?la, recimo pri za??itni tesnilni gumi, na obeh avtih sta tesnila slab?e ohranjena.

Kje bi dobil to tesnilo, ma kdo isku?nje, jaz sem pre?ekiral ebay pa ni? na avtodocu tut ni ni? pametnega... rabljeno nebi dajal ker je ?e zdaj rabljena..

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f GT V6 zadnje celjusti
Napisano

Zdravo. Rabim pomoc in sicer za 323f V6 letnik 94 iscem zadnje celjusti pa jih ne najdem. Mogoce kdo ve katere bi pasale, gledal sem ze od Xedosa 6, so zelo podobne vendar so postavljene na drugo stran (zrcalno) pa ne pride skupaj z rocno. 626 ima isto "napacno" postavitev, mx3 ima pa tako kot 323 vendar ne vem ce pasejo celjusti...

Vsakarsnja informacija bo koristna. Hvala

lp

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razlitje akumulatorske kisline
Napisano

Evo eno pra?anje glede razlitja acc kisline. In sicer kako oz s ?im odstanit hudi?a, preproge ne ra?re, je pa ?e 1 teden mokra, ra?rlo mi je pa eno majico ?isto slu?ajno, potem sem pa neko ?otorko vrgel notr pa je kar ?ez usekalo, ruzaka kateri je bil gor pa niti ne upam gledat koliko ga manjka :(

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bose sistem nagaja M6
Napisano

A pri tebi isto? Sem nesel home surround trem pa joj, veste to ne vem ce se splaca, ufff taje pa LG tega pa ne vem......vceraj sem ga nesel na servis v Rovinj v tri pm, ker sem ga hotel v Lj spotoma na morje.

Si zrihtal potem? Meni isto home 5.1 neki piska use. O?itno oja?evalec ?el. Mogo?e kdo ve kater element (kondenzatorji, tuljave,..) je fu? da samo piska iz skoraj useh zvo?nikov??

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KL (2.5 V6) motor
Napisano

Deey?, ?e bo? rabil kake dele okoli ma?ine imam nekaj vi?ka ;)

Mo?no je da imam tudi nosilc, nisem pa 100%. Sicer ti pa predlagam, da si da? delat iz gumi plastike (sprednji in zadnji) pa bota veliko ve?je sile pre?ivela in seveda dalj ?asa :prstgor:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?
Napisano

jaz tudi ne vidim fore, zakaj menjat obe ni nobene povezave

Nisem mislil tako... Moj fotr je pa? malo bolj ?paraven. Druga?e prej?ne ?arnice ki jih je imel je ena ?e skoraj roza svetila. No zato je fajn menjat obe hkrati, da obe svetita v isti barvi, ne pa ena roza da zgleda ko geyko mobile.

No naslednje je kupil za ''ugodnih'' 70?, te so po kakem letu za?ele crkovat (najprej ena, kasneje obe). Kva se je blo fajn pelat ?ez neosvetljeno gmajno brez obeh lu?i :)

Zdaj sem mu pa jaz ene made in ?ajna kupu pa svetijo ?e skoraj dve leti.

Aja pa vedno so ble obe menjane ;) ?e kdo rabi prodam ene 2, 3 ki si ?e ''uredu'' pa naj vam sveti roza :jezicek:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F - BA 1.5 16v
Napisano

zakaj pa nisi enostavno iz konektor?kov izklopu? :blink:

?tukal sm tam kjer gre direkt na senzor, tko sem lahko edino ?tukal ali zamenjal komplet. Rezervnga nism meu, tko da sm ga sam se?tuku mal, nwm pa zakaj ?e je bil prekratek :ne vem:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.