no pa je prisel cas ko je zacela tudi mene zajebvat.
kuha mi pa ne vem zakaj. vode je dost, pumpa pomoje da dela ker se kabina ogreje v istem casu kot prej. sicer ne kuha skoz, kukr se ji zazdi. lahko ga gonim pa ne bo, lahko se pa vozim 120 po ac pa mi zacne temp rast.
ali ima kaksne podobne izkusnje?
Ice, pr moji je blo isto, in je bil samo termostat za zamenjat un k je v cevi.... nevem ?e je pr teb ista re?itev ampak problem je bil isti. mislm tko druga? n? narobe hladilne dost vode dost olja dost pa se mi ni kabina segrela, zanc pr 130 pa do konca.... in pol sm jo dala generalno pregledat ker jo mam ?ele tok mal ?asa in je reku serviser pa je vse ostalo BP, danes ?e zamenja termostat in dobim zvecer avto nazaj ta termostat sm pa dobila za 8? s popustom ?e bo to problem, in ?e bo? rabil, povej!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ice, pr moji je blo isto, in je bil samo termostat za zamenjat un k je v cevi.... nevem ?e je pr teb ista re?itev ampak problem je bil isti. mislm tko druga? n? narobe hladilne dost vode dost olja dost pa se mi ni kabina segrela, zanc pr 130 pa do konca.... in pol sm jo dala generalno pregledat ker jo mam ?ele tok mal ?asa in je reku serviser pa je vse ostalo BP, danes ?e zamenja termostat in dobim zvecer avto nazaj
ta termostat sm pa dobila za 8? s popustom
?e bo to problem, in ?e bo? rabil, povej!
LP, Nu?a
Povezava za deljenje
Deli na druge strani