Full hvala vsem za pomo?. Sedaj vem kaj dodatno pogledati pri mazdah 6. Tist k ima xenon lampe je iz Belgije. Sicer je mal od to?e po?kodovan pa ma kar nekaj pikic na havbi spredaj. Prodajalec je rekel, da oni dajo to od to?e porihtat. Sam, ?e bi se ?e odlo?il za to iz Belgije potem sigurno ne dam prej denarja dokler ne popravijo po?kodb od to?e in seveda na lastne o?i vidim kako je narejeno.
?e se mi bo porajalo ?e kak?no vpra?anje, se tipkamo. Zaenkrat pa full hvala!
No pa ?e neki...imajo te mazde 2004 in 2005 ?e DPF filter vgrajen?
Jap, ravno v?eraj sem bil pri tistem tipu zraven Game. Aux in usb priklju?ek, pa vse komande na volanu normalno delajo (naredi? 5 folderjev po 99 komadov na klju?ek), zmontira pa ti ga po ?elji (lahko v zgornji predal, lahko v tistega pri sovozniku), cena 180? + 20? za delo.
Ja, pri moji mazdi je prestavna ro?ica tudi nenormalno glasna in trda , vendar ko se avto segreje, se nekoliko omeh?a in ni ve? tak fejst.. druga? pa ne vem, ve?krat se mi zgodi, da ko ho?em iz 2. v 3. ?altat, da mi kar ne gre, in da moram potem ful mo?no porinit, da jo kon?no spravim v tretjo (druga? je pa sklopka ?e bila menjana, tak da ni problem v sklopki, ampak se mi zdi da bolj to pri vi?jih obratih..)
Glede menjalnikov so ?e vedno pr VW najbol?i. Sm mel passata l96 pa je blo zjutri -15 zuni...?altu sm k puter in brez glasu.
Pa prosim ?e za malo pomo?i glede tega kaj se najve? kvari pri teh avtomobilih in kaj naj gledam, ko bom kupoval. Bom pa zelo kmalu zadevo speljal glede nakupa. Aja pa avtomobila, ki sta tukaj na linku je prvi iz Italije drugi pa iz Belgije.
Glede kraje pa vem, da je treba zadevo ornk prevert. Aja pa ?e ali lahko preverim glede servisov na poobla??enem servisu, ?e je avto iz tujine.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e tebi hvala!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani