Skoči na vsebino
Mazda 323F - BA 1.5 16v
Napisano

Mally lastiti si avto je nenehen stro?ek in vse to kar si na?tel je pa? potro?ni matrial, ki se s?asoma obrabi pri vsakem avtu.

Z zavorami se ne zajebavaj in ne ?paraj, ?e se ima? rad!

Kaj ti pomagajo nove gume ?e ti odpovejo zavore :blink: :ne vem:

Moje skromno mnenje ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avta
Napisano

A je to v kakem zakonu ali predpisu, al je to "po navadi tko" - obi?aj?

Menim, da je vse kar se ti?e are stvar dogovora - ?e so ljudje vsaj pribli?no normalni in se znajo med sabo zmenit.

No da raz?istimo okoli are obligacijski zakonik malo si poglejte tam okoli 64. ?lena ;)

edit: vidim da so me medtem ?e prehiteli sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avta
Napisano

A mate dost takih primerov, ki jih pogruntate na meji?

hey, sem komaj zdaj videl sramezljiv

kolikor je meni znano se ve?ina avtov dobi na tak na?in kot je opisal yavar ali pa jih na cesti ustavi pp za izravnalne ukrepe (novonastale sch. enote) ki kar precej delajo po tovrstni problematiki.

Tako na pamet bi rekel da se nekje 1/3 do 1/4 odkrije na meji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avta
Napisano

Ha... po novem imajo nov trik. Avto ti prodajo nato pa ga kasneje prijavijo kot ukradenega in poberejo ?e zavarovalnino. Kupec se pa vozi toliko ?asa, dokler policija na recimo Schengenski meji ne ugotovi, da je vozilo ukradeno in ga kupcu zaplenijo. Potem se pa za?ne trnov pot.

Jp to je Italijanska posebnost <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi sam imam dva rahla problema s svojo M6.

Prvo je to, da v?asih ?udno v?iga. Kadar je delno ali povsem segret v?asih zelo dolgo vergla (v?asih celo ne v?ge v prvo), kadar je pa hladen se mi pa v?asih zdi da se kar prehitro v?ge (vem, ?udno se sli?i) in pri tem kar precej strese.

Druga stvar je pa nihanje obratov v prostem teku (samo pri ogretem motorju) - obrati padajo pod 800 v./min. Dogaja se kar pogosto, ?e najbolj pa nihajo takrat kadar imam pri?ganih ve? stvari, npr. gretje zadnje ?ipe, klimo ipd.

Ker se mi bli?a redni servis, bom tam pa? vse to omenil, me pa vseeno zanima kaj bi to bilo, da vem kaj jim re?t in da me ne bodo po doma? povedan nategnil. :hohoho: :ne vem:

Nisem glih kak?en stru?ko, ampak meni se tole nihanje obratov (ki si ga opisal) ne zdi ni? neobi?ajnega. Mislim da je vzrok za to nihanje predvsem klima, vsaj tako je pri meni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda mx-3 v6
Napisano

piz.... kak?en oglas..................kaj zdej je to cena z alu feltnami al ne?

Zgleda solidno ohranjena, koliko so kej realni tile km-ji pa nevem no :whatever:

Je pa klimaaaaaaaa :bravo::danzoman: (?e seveda deluje)

Gre? pogledat, zgubit nima? kej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.