Letnik 2009, 250.000km imam še original diske 1x menjane ploščice.Treslo ni nikoli.Sem pa menjal zadaj čeljusti in diske na 180.000km, ker mi je ena zaštekala.
1x na leto snamem čeljusti, očistim, podmažem, ponavadi ko, menjam na zimski komplet koles.
Pri 190.000 km so se mi za?ele delat regeneracije na 160 do 200 km.Poraba je ?la z 6,2 na 6,7 olje je naraslo pri 12.000 km po menjavi ?ez x.Samo enkrat se mi je pri?gala dpf lu?ka in se nato na avtocesti izklopila. Motor R2AA 120Kw.
Avto vle?e normalno cuknil ni nikoli.Vozim pa najve? avtocesto 70 km na dan.
Aja pol jih ne priporocas? Se bo treba mal bolj skesirat
?eljusti so vredu,zdaj so gor pol leta brez problema.?e bo? nabavil te bodi pozoren na vzmeti,?e vsaki? vrne ro?no nazaj.
Meni samo pri eni ?eljusti takoj po monta?i pri potegu ro?ne ni vrnilo nazaj.Primerjal sem s starimi vzmetmi in opazil da so original mo?nej?e.Potem sem samo pri novih ?eljustih zamenjal vzmeti s starimi.
Sem malo nerodno napisal.Kupil sem ?eljusti z drugega linka in pri novih ?eljustih so bile vzmeti pre?voh.(ko si zategnil ro?no ni vaki? vrnilo nazaj).
Potem sem premontiral vzmeti s starih ?elljusti in je ok.
Dvomim,bi ?e kak?en kabel zglodala.Nadstre?ek kjer parkiram meji s skldi??em marketa,vmes je le zid.Verjetno so res mi?i.In zmeraj je kak?na ma?ka okoli,sam se jim verjetno ne da.
Nesel sema ga vrezat in tip mi re?e to je pa kar brezpla?no nimam kaj ra?unat za minuto dela,no najlep?e hvala.
Postopek za program je pa naslednji:
1.Vtakne? original klju?,da? kontakt 3 sekunde vzame? ven
2.Takoj za tem vzame? drugi original zopet kontakt 3 sekunde in spet ven
3.Takoj za tem vtakne? kopijo da? kontakt 3 sekunde in ven z njim
Klju? je sedaj sprogramiran.
In zdaj mam 3 klu?e
Daljinca pa dobi? na ebayu za 40? in ga prav tako sam sprogramira?.Sam tega nisem ?e probal.
Ah bom kar copy/paste:
Step 1: Open drivers door and leave open.
Step 2: Lock and unlock the driver’s door using the power door lock switch on the door.
Step 3: Insert key into the ignition.
Step 4: Turn key to on position and return to off position. (IMPORTANT - use ON position NOT ACC position). Do this 3 times within 10 seconds. Leave key in the ignition.
Step 5: Open and close the driver’s door 3 times. (Door should be left open after this step).
Step 6: ECU should respond by locking and unlocking the doors.
Step 7: Press any button on remote #1 twice. ECU responds by locking and unlocking the car doors.
Step 8: Press any button on remote #2 (etc.) twice. Each time the ECU will respond by locking & unlocking the doors.
Step 9: Remove the key from the ignition and the ECU will respond a final time with a series of door locks and unlocks. You're done!
Ko sem naro?il nov avto sem tudi kljuko,ker sem hotu,da se ne vidi tistega ?trclja in vti?nice zadaj(600 eu).No ?trcelj tudi lepo zarjavi po par letih,da ga je grdo videt.
Pridem prevzet avto in gor je lepo montirana pol cenej?a kljuka od ?e?kota .Saj potem so jo zamenjali.
Nosilec (?trcelj) je ene 7cm ni?je pod odbija?em in ?e je avto polno nalo?en je trba pazit na kak?en robnik,ko parkira? v rikverc.Pri skriti kljuki te nevarnosti ni je pa res da kupi? dve od ?e?kota.
Odbija?a ni potrebno rezat pri nobeni,mogo?e samo en mali ko??ek ?rne plastike spodaj kar pa itak ni videt.
Jaz sem si dal tja tipko za vklop prednjih park senzorjev.Ob tipkah afs,dsc je en velik slep pokrov,ki ga iztakne?.Spodaj je pa ?e prazen nosilec za original stikalo,ki se iztakne s spodnje strani,ko sname? cel okrasni okvir s stikali.
Ko dobi? ohi?je ven noter vpasa? bilokak?no tipko,da pride ene dva mm vi?je kot slepi pokrov?ek.Pa na ohi?ju odre?e? ?tiri jezi?ke,ki dr?ijo pokrov?ek.Na tipko zalepi? dvostranski lepilni trak in gor da? pokrov?ek.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Letnik 2009, 250.000km imam še original diske 1x menjane ploščice.Treslo ni nikoli.Sem pa menjal zadaj čeljusti in diske na 180.000km, ker mi je ena zaštekala.
1x na leto snamem čeljusti, očistim, podmažem, ponavadi ko, menjam na zimski komplet koles.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani