Skoči na vsebino
Debata glede servisov in strank
Napisano

Druga?e pa, da se vrnem na prej?njo temo - v MB-ju AC ?erbinek mislim, da se lahko med servisiranjem stranka malo sprehaja po delavnici in vidi kva dogaja ... pa majo enega prijaznega gospoda, ki tam niti vle?e in izgleda obvlada zadeve - sli?i pa na ime g. Darko ... ?e je to komu pomembno - v MB na servis ... :cheers:

lahko potrdim iz prve roke. tam res lah hodis po delavnici. ce pa to kaj pomaga da boljse opravijo svoje delo pa dvomim. Sem imel na avtu precej pomanjkljivosti (razni sraufi so manjkali ipd) - se na servisu lepo zmenim, pridem po avto, seveda pogledam najbolj ocitna mesta ce so popravli - itak da ne. Jih opozorim, traja ene 15min da najdejo seveda neoriginalne sraufe, tak da imam zdaj sraufe "zlate" barve namesto crne (drzijo plastiko od blatnika pri sprednjem kolesu). Cez kako leto mi je v mb pocla fedra ki vraca stopalo za sklopko nazaj v osnovno lego, pa sem sel tja na servis - trajalo vec kot en teden da so dobili (vmes sem se s takim avtom peljal v lj, ni nic dobr filing ko je pedalo cist mehko pa nima skor nic hoda). Ko so popravli pa je fedra skripala vsakic ko sem stisnil stopalo. Pa sem mel poln k* serbineka, sem sel k gami na redni servis omenil problem, brez da bi pogledal je ze omenil kaj mora naredit in kar je bilo dogovorjeno so tudi naredili. Tako da zame je zaenkrat gama dost boljsa od serbineka. Upam da bo tak tud naprej. kaj kmalu moram namrec it se eno napako popravit, mi el. sipa pri vozniku ne dela tak kot bi morala. Pa mi maja potece garancija. Se mi zdi da se pozna da mazde2 delajo v spaniji (slampasti) - drugace pa sem z mazdo zelo zadovoljen :)

lp,

m2

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

Ne vem pa zakaj ne vidim nobenga bmw-ja al pa audija; se mi zdi da to zra?enje nima mazda najbolj pogruntano.. <_<

Iz prve roke, majo tudi bmw-ji pogosto tezave z rosenjem sprednje sipe. Majo starsi trojko, zaj ze menda enih pet let pa se nismo pogruntali v cem fora. sem bral na bmw forumu, da imajo tud drugi tezave...

lp,

m2

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.