v?eraj sem kupila Momo f16evo prestavno ro?ico za mojo mx5ko Ampak ko se je moj dragi spravil menjati ro?ico (sedaj je notri tudi neka momo ro?ica) ni in ni mogel odviti inbus vijakov...Pa se je matral eno uro...Smo po?pricali tudi z WD40, pa ?e zmeraj ni ?lo...
Ali ima kdo od vas kak?ne izku?nje, ali mi lahko kdo da kak?en nasvet, kako bi staro ro?ico lahko odvili stran
Na moji novi mazdici mx5 moram narediti servis. Ali mi lahko priporo?ite kak?nega kul mehanika, po mo?nosti v LJ ali okolici, pa ne za preve? cenikov ?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanima me, s ?im lastniki MX5k priporo?ate da se ?isti in vzdr?uje zlo?ljivo streho? Se jo s ?im nama?e, po?prica?
Kaj pa blago na notranji strani strehe. S ?im bi ga premazala, da bi bilo bolj ?rno (sedaj je malo posivelo)?
Zelo bi bila
, ?e bi mi povedali za konkretne proizvode, ki ste jih preizkusili in so vam dobri.
Veter v laseh...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani