mozinaa 0 Napisano 23. februar, 2009 problem z mazdo 5 Napisano 23. februar, 2009 A greva probat ??tartava v najvi?ji prstavi in 50 Km/h ?S pri?gano klimo na?telano na 17 stopnj ?Pa zate bom ?e zadnji grelec in vse lu?i pri?gal da bom imel VELIKO porabo elektrike, kar bo dodatno obremenilo motor. ja ma mas v 6 je mal bolse ma 1,8 benz 125 km v stirih v klanec se zelo pozna ko prizges klimo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mozinaa 0 Napisano 23. februar, 2009 problem z mazdo 5 Napisano 23. februar, 2009 Kolk je servis za dizla, cnej k za bencinarja ? Sej bosta sam prikopala do tega, samo nisem teoretik, po 27 letni praksi ?raufanja to ni ravno larifari. Sicer pa kakor sem ?e napisal vsak naj dela kakor se mu zdi prav - To je samo moje mnenje (Gor?i-Kmaetija) potem ves bl novo,vec elektronike vec problemov Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mozinaa 0 Napisano 23. februar, 2009 problem z mazdo 5 Napisano 23. februar, 2009 Sva ?e dva. Res mi je najbolj sme?no, ko ti kdo re?e, da se ti za "manj?e" ?tevilo kilometrov ne "spla?a" kupit dizla. Kot da bi bilo vse le v ni?ji porabi... navor,ko mal stisnes gre,benzinc ko vzges klimo moras dat dve brzini dol Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mozinaa 0 Napisano 23. februar, 2009 problem z mazdo 5 Napisano 23. februar, 2009 ne kupim benzinca za nic na sveti! zdaj se voziv vsak dan 120 km na delo z golf 2 1,6 d,pa gre h kraju. doma je pasat 1,9 110 km d potem ce bi kupil 5tko 143 km bi menjaval ,enkrat lokalno ,enkrat js na delo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mozinaa 0 Napisano 20. februar, 2009 problem z mazdo 5 Napisano 20. februar, 2009 potem je problem v filtru trdih delcev? zakaj prihaja nafta v blok motorja? js bi kupu 5tko za zeno,bi delala cca 20 km na dan,4x5 km Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mozinaa 0 Napisano 20. februar, 2009 problem z mazdo 5 Napisano 20. februar, 2009 Glej sem pol italijan in na pol zivim tam, vem kaj govorim, Mazde ni na cesti v Italiji! poglejte tohttp://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=153565495 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mozinaa 0 Napisano 20. februar, 2009 problem z mazdo 5 Napisano 20. februar, 2009 Vsak bulettin ima VIN katere se ti?e...ampak v SLO je zelooo uporabno, ponavadi se potem takoj spomnijo.... pozdravljenijs pa se cudim zakaj dobis v italiji tako poceni mazde 07,143 km full oprema 18,500 km za 16000 eurmazda 5!pravkar sm se propravljal za nakup,pa vidim da je dosti problemov v eu sz mazdamil.p. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani