Skoči na vsebino
ABS lampica
Napisano

YavarYe: "imam jaz bolj enostaven recept in bolj natan?en-zanesljiv in dejansko zastonj."

Povedaj! :mi pijemoo: :mi pijemoo: :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ABS lampica
Napisano

Zakaj mi se upalila????

Odnosno zakaj se nije ugasila??

Danas ujutro je prvi put ostala upaljena i ja sam restartao auto i ugasila se. Kad sam slijedeći put palio auto - opet ostade upaljena. Onda jo? jednom, pa sam opet restartao i opet se ugasila, al mi se onda upalila u vo?nji.

I do doma se dovezem sa upaljenom, ostavim auto pred gara?om. I kad sam ga upalio, zgasila se... Bleee.... i meni se vrti. Uglavnom, nekad se ne gasi....

I da, ABS mi ne radi dok je upaljena lampica....

Senzor??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - ro?ica menjalnika
Napisano

BOJ?> Mislim da ti je vseeno u koji servis ide?. Meni so u Zagrebu to najnormalnije zamenili pod garancijo.

A kad sam potpisival radni nalog, pisalo je: 1750 kn. To je okoli 240 ?. Da nis imal garancijo, sploh ju ne bi menjal za original. Kupil bi tenzoR ili momo za duplo cenej?e. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako skinuti rucku menjaca od Mazde6?
Napisano

Svaka cast, decki! :rispekt::rispekt: Iznenadil je i mene.... Profesionalno ste to resili. Ne zameram nis i jedva cekam da dojdete u zg na miting da popijemo :pepsi: i :vino: skupa!!

Hrdzo> Ma nisam skinul... Moram prvo kupit drugu rucicu, a kad sam isel trazit, nisu imali nikaj dobro. A3M je delal do 18, a tam sam dosel u 18.15. Jos tam idem pogledat, a nemam vremena nikad.... Bum javil ovde kad bum skidal jer vjerojatno bude problema....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.