Danas ujutro je prvi put ostala upaljena i ja sam restartao auto i ugasila se. Kad sam slijedeći put palio auto - opet ostade upaljena. Onda jo? jednom, pa sam opet restartao i opet se ugasila, al mi se onda upalila u vo?nji.
I do doma se dovezem sa upaljenom, ostavim auto pred gara?om. I kad sam ga upalio, zgasila se... Bleee.... i meni se vrti. Uglavnom, nekad se ne gasi....
BOJ?> Mislim da ti je vseeno u koji servis ide?. Meni so u Zagrebu to najnormalnije zamenili pod garancijo.
A kad sam potpisival radni nalog, pisalo je: 1750 kn. To je okoli 240 ?. Da nis imal garancijo, sploh ju ne bi menjal za original. Kupil bi tenzoR ili momo za duplo cenej?e.
Svaka cast, decki! Iznenadil je i mene.... Profesionalno ste to resili. Ne zameram nis i jedva cekam da dojdete u zg na miting da popijemo i skupa!!
Hrdzo> Ma nisam skinul... Moram prvo kupit drugu rucicu, a kad sam isel trazit, nisu imali nikaj dobro. A3M je delal do 18, a tam sam dosel u 18.15. Jos tam idem pogledat, a nemam vremena nikad.... Bum javil ovde kad bum skidal jer vjerojatno bude problema....
Hrdzo> Lesinaru!!!! Cini mi se da ne bu nis od toga.... Jucer iskal celo popodne i nisam nis nasel... Sve su bezveze.... Mozda rade kupim kakav CAI i bok....
Kad sam kupio MX-3, imala je rucicu od Mazde6. Planiram si sutra kupit drugu rucicu, al ne znam jel bude problema sa skidanjem ove. Kako se skida? Pomagajte!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
YavarYe: "imam jaz bolj enostaven recept in bolj natan?en-zanesljiv in dejansko zastonj."
Povedaj! :mi pijemoo: :mi pijemoo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani