70K je res veliko za navaden servis. Jaz sem za bencinarko 1.8 pred mesec dni dal za enak servis 35K. Glavni stro?ek je menjava olja in filtrov, nekaj pregledov in to je vse!
Je pa tako, da na ra?unu vidi?, kje so ti vgradili dijamantni vijak .
Ravno v soboto sem se lotil ro?nega pranja avtomobila. Na sprednji maski je bilo vse polno ostankom hitrih sre?anj s poletnimi lete?imi ?u?ki. ?eprav sem bil prepri?an, da za toplo vodo in avto?ampon to ne more biti velik zalogaj, sem se globoko u?tel. Zadeve so se prisu?ile kot hudi? in samo trdovratno drgnjenje je spravilo ostanke pro?. Sli?al sem, da se dobi poseben sprej, ki je namenjen odstranjevanju mr?esa. Podobno mi ni uspelo odstraniti ostankov katrana na pragovih avtomobila.
Moram priznati, da sem bil razo?aran nad avto?amponom in presene?en nad trdo?ivostjo nesnage na plo?evini. ?e posebej, ker gre za nov avto in nov lak!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
70K je res veliko za navaden servis. Jaz sem za bencinarko 1.8 pred mesec dni dal za enak servis 35K. Glavni stro?ek je menjava olja in filtrov, nekaj pregledov in to je vse!
Je pa tako, da na ra?unu vidi?, kje so ti vgradili dijamantni vijak
.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani