Skoči na vsebino
Pri?gana lu?ka!
Napisano

?e ma? kakega poznanca idi k njemu...mazda servis je verjetno predrag in se ne spla?a...?e pa ne zaupa? nobenemu tak potem pa kar na mazda servis :)

meni je na mazdi vedno se pri?gala lu?ka za olje in lu?ka za abs ko sem dal kontakt,enako je tudi na coupeju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pri?gana lu?ka!
Napisano

to je ABS :) v knigi vse lepo pi?e...lu?ka se ob kontaktu mora pri?gat za par sekund potem pa ugasnit.

Jaz bi na tvojem mestu prvo probal ?e sploh abs dela, potem pa menjat ?e zavorne plo??ice(ne glede na lu?ko)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

doma sem na?el novo zapakirano Rain X in po navodilih namazal na steklo avtomobila in je razlika minimalna :blink:

je to mogo?e zato ker je stvar stara ve? kot 3 leta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

tudi jaz ve? nevem katere brisalce naj dam :angry:

probal sem ?e 4 razli?ne in po par dneh vsaj eden ne bri?e ve? kot bi moral oz. niti 50% kot bi moral...

kaj priporo?ate? ker zima je pred vrati :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim nasvet in pomo?
Napisano

Vem da to ni mazda, ampak ker vedno vsem tako dobro pomagate, se tudi jaz na vas obra?am in vas prosim za pomo?.

Problem je slede?,

danes se peljem v ?olo in ho?em pobrat kolega, da bi se peljal z mano.Ko se stavim pri njem in avto pustim v prostem teku mi po 2s avto samo vgasne.Ko ga probam ponovno pri?gat dela smao tk tk tk tk tk tk.Vse lu?ke na armaturki normalno svetijo, razen radio se ve? ne pri?ge. Ker sem imel silo v ?olo me je potem peljal en kolega.Zaj pa vas prosim ?e bi mi pribli?no znal kdo povedat kaj bi to lahko bilo? Nisem neki strokovnjak tako da se mi niti sanja ne kaj bi lahko blo.

najlep?e hvala za odgovore

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.