Skoči na vsebino
Debata glede servisov in strank
Napisano

Pozdrav svima.....

Da ne otvaram novi topic o servisima, a ovdje ima jako puno toga za citati.....

Zanima me ukratko, najblizi servis Zagrebu....

Na popisu ovlastenih je samo Makoma iz NM, no svi spominju i Baumkirchera iz Brezica..... e sada, tko je bolji, radje bi u ovlasteni nego kod nekoga tko popravlja sve od Zetora do Boinga :).... Bitna mi je garancija, jer je ipak veliki servis na 90kkm...

btw. nedavno sam (na 85kkm) mijenjao Denso pumpu, uzrok najvjerojatnije, losa nafta, popravak - 1000 eura, s time da sam im ostavio svoju pumpu i dobio repariranu, nova je bila 3.8k eura :(

TNX na odgovorima...

LP,

Joe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrdja na 5 godina starom autu?!?!?!
Napisano

I tako......

Pronasao sam tockicu na 5 god. starom autu :(.... Posto mi auto nije doma, potrazio sam staru fotku i na fotki staroj godinu dana nadjem isto.. ali u manjem obliku.... sada je malo veca i vidi se hrdja.....

Garancija na lim/prohrdjavanje je 6 god. sto bi znacilo da bi mogao to sanirati u garancijskom roku....

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

INA-smeće a ne benzin
Napisano

Sto se tice dizela..... po zadnjim istrazivanjima, INA-in eurodizel je bolji od onog OMVovog i od svih ostalih crpki....

Udio sumpora je ispod granice, dok je kod OMVa bio 4x veci.....

Samo da to nije jos jedan od "placenih" oglasa INAe :)

btw. ja tankam na svim crpkama i dosada moj dizel sve guta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.