Da ne otvaram novi topic o servisima, a ovdje ima jako puno toga za citati.....
Zanima me ukratko, najblizi servis Zagrebu....
Na popisu ovlastenih je samo Makoma iz NM, no svi spominju i Baumkirchera iz Brezica..... e sada, tko je bolji, radje bi u ovlasteni nego kod nekoga tko popravlja sve od Zetora do Boinga .... Bitna mi je garancija, jer je ipak veliki servis na 90kkm...
btw. nedavno sam (na 85kkm) mijenjao Denso pumpu, uzrok najvjerojatnije, losa nafta, popravak - 1000 eura, s time da sam im ostavio svoju pumpu i dobio repariranu, nova je bila 3.8k eura
Pronasao sam tockicu na 5 god. starom autu .... Posto mi auto nije doma, potrazio sam staru fotku i na fotki staroj godinu dana nadjem isto.. ali u manjem obliku.... sada je malo veca i vidi se hrdja.....
Garancija na lim/prohrdjavanje je 6 god. sto bi znacilo da bi mogao to sanirati u garancijskom roku....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tnx wildcat
A kakava je Makoma, posto mi je ona najbliza... Da li se musterije zale na uslugu, da li ima reklamacija na rad etc....
U ZGu imamo 4 ovlastena, a samo kod jednog mi je nekak najsigurnije...
Joe's Virtual Tuning Gallery
Povezava za deljenje
Deli na druge strani