Skoči na vsebino
I??em dobro optiko podvozja
Napisano

Tu je izpisek iz optike, ?e se kdo spozna...

Vendar to naj bi bilo ok, le avto ?e vedno vle?e. Gume so nove (Fulda Cart), vse z istim datumom proizvodnje. Morda pozna kdo kak?nega strokovnjaka za mazdo, ki si vzame ?as in se posveti temu problemu?

post-5253-1243189502_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sem bil na AMZS in naredil optiko, vendar avto ?e vedno vle?e v desno. Peljal sem ga nazaj in povedal, da ni ni? bolje. Mehanik pa pravi da je vse ok, vsi prametri pravilni, nato pa je rekel, da so krive gume. Vendar gume so nove in imajo prevo?enih komaj kak?nih 1000 km. Pravi naj se vrnem in mi bo zamenjal gume, z leve na desno stran, vendar jaz v to ne vrjamem. Je to mogo?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V kerem koncu i??es optika?

AMZS,Brezovica ?pan,Gregorc ta pa je blizu Dom?al kjer sm jaz bil u?eraj pri njemu!!

Lokacija ne igra vloge, samo da ne bodo ?elebajzeri delal, kot sem to ?e do?ivel.. najbr? pa se bom odlo?il za ?pan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mazdo 6 imam 2 meseca. Kupil sem rabljeno l. 2004. ?e nekaj ?asa ugotavljam da mi volan vle?e v desno, vendar najbolj izrazito pri vi?jih brzinah (avtocesta). Prej?nji teden pa sem dal avto na optiko v BHS, kjer so ugotovili da mi levo kolo ostopa za 1,5 stopinje, vpra?al sem zakaj to ne popravijo, pa sem dobil odg. da oni lahko korigirajo le iztek koles in ?e eno malenkost, zaostajanje in ?e en nagib pa baje pri M6 ne gre spreminjati. Po tem posegu pa mi vle?e ?e bolj.

Torej i??em strokovnjaka, ki bi mi, ?etudi mehansko, uravnal optiko, da le tega nebi ve? vleklo na desno.

Kam naj se obrnem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.