Ni za na forum. 😉 Samo res ne vem, koji k.. c jim ni jasno? Lepo in jasno sem jim napisal že prvič, da lahko zaradi mene to barako v BTC - ju takoj zaprejo. In oni meni, da če sem se kaj mogoče pomotil??! Da naj zopet izpolnim anketo. 😡
Si na koncu napisal.... v pričakovanju tretje ankete, vas lepo pozdravljam? 🤔
Evo, danes 15 marec sem dobil paket iz autodoc, naročil sem pa 2 marec
Najprej je DHL mučkal, dostavo je danes izvedla pošta slo, paket je bil pa raztrgan, ker pač vreme in te fore. Ampak svaka čast poštarju, je z mano preveril kataloške in vsebino paketkov in se mi lepo opravičil.
Tako da jutri grem menjat
Nemci se nekaj hecajo. Men gume že dva dni po hofu rolajo. 🤪
@Anita pokliči servis v Celju (Selmar). Prosi Kristjana, da ti pripravi predračun. Motorček je 30 eur + delo 32eur. Tu še prišteješ ddv in te pride cca. 80eur vse skupaj. Za razliko 100 eur pa narediš en šoping v bližnjem City centru 😉
Najprej, dobrodošla med nami. Kot so ti že napisali, se menja samo motorček. Skupaj z delom na pooblaščencu pride cca. 80eur.
Sam sem probal tudi WD silikonski in ja začasno pomaga. Sem moral po cca. 3 mesecih ponovit nato pa vedno pogosteje. Se mi ni več dalo ubadat s tem in šel na servis.
@Alex Drži. Vendar meni kot tujcu niso hoteli prodati dodatni dve leti, pa sem isto prek mazda hiše nabavljal. Bi se pa upoštevala, če bi pred tem podaljšal prejšnji lastnik. Očitno so pravila spremenili.
Glede garancije... Jaz predno sem ga uvozil sem postavil to vprašanje na MMS. Odgovor je bil sledeč. Avto v nemčiji ima 3 leta garancije in toliko se jo upošteva tudi pri novem lastniku, ne glede na to, da je pri nas 5 let.
Evo, v?eraj problem kon?no re?ili na AS v Velenju. Po navedbah ?efa je bil problem v elektri?ni sponki ( klemi) v katero pride vklopljen senzor. Ob?asno je ?el ?trom skozi v?asih ne. Glede na to, da so se kar lep ?as zezali in ugotavljali kaj bi lahko bilo je bil ra?un (100e) sprejemljiv.
P.s.
Hvala vsem za ponujeno pomo? in da ste ugibali z menoj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Selmar .
Glede menjave celega ogledala, so ti pa prodajal bučke.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani