Na?tudiral in zmonitral sem si kamero v Mazdo 6 2014, velja tudi za 2013 ali CX-5 (?e ima monitor, kamere pa nima). Mo?no, da ima enak konektor tudi zadnja generacija Mazde 3 in 6.
?e je kdo zainteresiran za komplet, ga sedaj tudi ugodno prodajam
Si ekran?ek kaj dvignil? ?e si ga, potem sedaj nogice malo "napenjajo" tiskano vezje in posledi?no ima ?ip bolj?i stik. Ampak to pri meni ni bilo dolgotrajno in je bilo potrebno narediti operacijo nad ?ipom
Hvala za ponujeno pomo?. Sem na?el mojstra, ki ima spajkalno postajo na vro? zrak. ?ip je res zelo majhen, pa bi ?lo zelo te?ko s klasi?nim spajkalnikom.
Nekje na forumu sem na?el ?lanek za popravilo, a tisti ?ip, ki prekinja je premajhen, da ga bi lahko spajkal z mojo opremo (nogice ?ipa bi bilo potrebno prespajkati).
Ima kdo v okolici Celja spajkalno postajo na vro? zrak, pa je ?e kaj tak?nega popravljal?
Ali pa drugo vpra?anje, prodaja kdo tak display po solidni ceni iz kak?ne karambolirane mazde6 (oznaka je ca-dm4292k) ?
Potem nima ELM kabel, ker ne more? prit v druge elktronike razen v motor, ker so druga?ni protokoli, ki jih ELM kabel ne ppdpira...
Tole ne dr?i. S programom ScanXL lahko na dolo?enih Mazdah preko ELM327 bere? in resetira? napake na ABS in airbag. Moja je letnik 2004 in dela dostop tudi do teh dveh komponent.
V ScanXL je potrebno izbrati model Mazde, potem ti ponudi advanced diagnostiko.
Problem z "advanced diagnostiko" pa imajo nekateri vmesniki, ki podpirajo samo baudrate 9600 (kot je tisti kovinski z DX).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na?tudiral in zmonitral sem si kamero v Mazdo 6 2014, velja tudi za 2013 ali CX-5 (?e ima monitor, kamere pa nima). Mo?no, da ima enak konektor tudi zadnja generacija Mazde 3 in 6.
?e je kdo zainteresiran za komplet, ga sedaj tudi ugodno prodajam
http://www.mazda-si.net/topic/12799-kamera-za-mazdo-6-20132014-cx5-2013/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani