Gre? na clubroadster.net alkajze, najdes tm nek electrical se mi zdi in ma? not temo, k so fantje cel elaborat naredl okrog teh ledic, najde? nekje link do trgovine, nabavis in si happy camper. Ker tele k si prilimal niso gut, tko k je ajvar ze povedu, ti pa lah s prve roke povem tut tele niso neki uredu k jih mam sam not
To nese? peskat in pra?no pobarvat, zdej ?e si z gorenskega konca ma? peskanje:
Milan Frelih na Brezjah: 041 ?est devet dva 758, meni je peskal kompletno podvozje na miati 80?
Powdercoat pa Bako Lesce (tel najdi na internetu) spet kompletno barvanje podvozja v mat ?rno 120? nasproti mas pa se Pisarno kamor gres na kofe medtem ko ti barvajo...
Obro?ki pri nas pridejo cca 300-400?, tesnilo glave je okoli 50, pol je ?e kak?na malenkost, plus delo. Mam isti problem, in trenutno razmi?ljam da bi ga kr v en grabn porinu...
Vodna je tale, nabavljeno pri I.L. motorsport. Tako ali tako moram moped ?e enkrat ven potegnit, ker sem '?paral' in nisem menjal batnih obro?kov, ker ni bilo ni? narobe z njimi, zdej so se pa oljni odlo?il da nebojo ve? brisal in zjutraj ko je mrzel dimi kot;
Simptomi so enaki kot pri tem mozakarju ja, s tem, da mi odgovor nic ne pomaga, ker sem vse to kar pise ze preveril. Edina varianta je da ima vodna ?rpalka neko fabr?ko napako, kar bom preveril v kratkem. Hladilna je pa ena s potokarja, se mi sanja ne, rumena uglavnem, se pa isto dogaja ?e imam not samo vodo.
To je bla taprva stvar ki mi je prisla na misel, je ze nov notri, pa tut tastar dela normalno. Sem lihkar zamenjal ?e ?ep hladilnika, pa se se vedno pregreva. Hladilnik nima cold spotov, voda kro?i, cincilator dela, sanja se mi ne kaj bi lahko ?e bilo. Pregreva pa se samo nad 3k rpm ?e vozim pod ni panike.
Mogoce elektronika vseeno vidi okvaro zaradi termostikala. Ko pravis da racunalnik nic ne pokaze govoris o obdju ali o diag boxu v predelu motorja?
V diag boxu z ledico ponavadi vec pove kot obd ( stevilo utripov ledice)
O boxu, moja se nima obdja. Pa ce me spomin ne vara zadeva ne javi okvare termostikala, ker mi je zadeva enkrat ze sla rakom zvizgat in mislim da ni nic svetilo
MAF je zadeva takoj za zra?nim filtrom mas en konektor s parimi kabli gor, nemors falit na desni strani slike mal levo od oznacenega diagnosis modula, kjer brika? TEN in GND kar sem ti pa v drugi temi prilimal
Dobi? v enem tednu, oziroma kar na mazdi, dobi? naslednji dan, ko?ta pa tam tam 10?. Al pa semering odstrani?, ga nese? v Tinex ?en?ur, pa ti dajo novega, ga pla?a?, zmontira? in se veselo vozi? topless dalje
Majo na zalogi v celovcu, tako da je moznost dobit sele v torek nazalost. Grem jutri do enga kljucavnicarja, al kaj ze, prasat ce mi jo lahko naredi, drugac pa pocakam do torka, nimam kej.
Tista po delih z avtoneta, je pa dec cisto neresen, sem ga ze en cas nazaj klical za ene par kosov, pa se avta niti vidt ne da, kaj sele da bi kej podiral na njem, ce se ne motim posilja samo po posti. Tako da ce mi poslje zjebane dele nimam kej z njim pocet.
Si probal stestirati avto? V motornem prostoru imas eno skatlico, na kateri pise DIAGNOSIS, to odpre? in prebrika? kontakta TEN in GND. Se vsede? v avto, da? kontakt in ?teje? kolikokrat lu?ka utripne.... ?e prej pa si sprintaj Mazda codes
Oziroma zgornji postopek, ti nebo delal, ker ma? ?e OBDII tako da ti ostane samo tester, na linku pa ima? pomen kod ki jih vr?e ven. Tako da bo? vsaj pribli?no vedu kje si
to ti je verjetno reku z materialom vred (novi robovi...), ma? pa dlje ?asa mir, kot pa ?e sam sanira?
Ja sanja svinja kukuruz....
Druga?e pa odvisno koliko ?alabajza?, in kolk se na te stvari zastopi?. Sam lahko naredi? tako da 20 let nebo rja udarla vn, ker itq dela? zase in se bolj potrudi?, ker ve?ini li?arjev se 'mudi' in ma? ?ez par let/mescov spet sranje. Tko za info, mene bo komplet barvanje avta ko?talo cca 300-400? ker pa? vse delam sam.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gre? na clubroadster.net alkajze, najdes tm nek electrical se mi zdi in ma? not temo, k so fantje cel elaborat naredl okrog teh ledic, najde? nekje link do trgovine, nabavis in si happy camper. Ker tele k si prilimal niso gut, tko k je ajvar ze povedu, ti pa lah s prve roke povem tut tele niso neki uredu k jih mam sam not
Povezava za deljenje
Deli na druge strani