SUBARU ni tako oddaljen od tal ampak po terenski vo?nji poseka oba.
vsekakor pa pri zadnji dveh razmisli o plinu.
Sam men je tole hecen... izbira? med avti, ki so v razli?nih razredih, da ne govorim da so tud v razli?nih cenovnih razredih... BMW 5 je vsaj 10.000? dra?ji od Mazde in Subaruja :ne vem:
Prej sem vozu karavane, zdaj SUV full option pa nisem preve? zadovoljen.
Va?no mi je, da se ne kvari, da je prostor za familjo in prtlago, da je 4x4, nizki stro?ki vzdr?evanja.
Tako, da so za mene primerljivi. Avte menjam na 5 let nekaj razlike v ceni mi ni bistveno.
Kolega prisega na BMW, ma petko z ni? opreme, zelo dobre vozne, nobenih ?ri?kov,
lu?k, okvar ma 220.000, poraba nizka, mal sem gledal tut x3.
Ampak sta oba star model, kmalu pride nov.
cx7 mi je osebno zelo v?e? in dobro se pelje, pa?e mi tut, da se ne vsede? nekam na tla...
subaru legacy je tut fejst in vsi pravjo zelo kvaliteten, cena je primerljiva z BMW, vsaj
Kon?no sem se odlo?il, da grem na Japonce, ker naj bi se manj kvarl.
BMW ja tut ?e nisem mel, pa eni pravijo, da je primerljiv z japonci (kvaliteta, cene delov, popravila...)
Kak?ne so va?e izku?nje, katera znamka / model je za kupit?
Razmi?ljam o mazdi cx-7, subaruju legacy, bmw 5.
Nekaj, kar ima 4x 4 pa dovolj prostora za dru?ino.
Kateri Mazda servis ( relacija Ljubljana - Koper je v redu )?
Do zdaj sem vozil nem?ke avtomobile.
?koda, Audi, Wolksvagen. Po izku?nji z zadnjim avtomobilom nikoli ve?.
Avto kupljen v Sloveniji in servisiran pri prodajalcu, avto je bil veliko na servisu zaradi okvar, kar naprej so se pri?igale lu?ke, na servisu niso znali odpravit napak, 86 Eurov servisna ura, deli dragi, neoriginalnih po ve?ini ni, pa vedno je treba cel sklop zamenjat, ne samo tisto, kar je pokvarjeno...
V avto so enkrat celo vgradil neoriginalni del in zara?unal originalnega... stari deli pa so misteriozno izginevali so jih po nesre?i vrgli stran... poklicali so me, da je avto kon?an, ko sem pri?el na servis so opravili samo del kleparskih del, mehani?no se ga niso niti dotaknili, so se opravi?ili, da je pri?lo do nesporazuma med kleparjem in mehanikom... ?e bi lahko na?teval.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kupujem nov avto, pa bo zgleda bencinar s plinom... Jures pa Ajvar znata bit zlo prepri?ljiva.
Kateri bencinski motorji so primernej?i za predelavo na plin? Baje neki v zvezi s kompresijo...?
Al je ?la tehnika ?e tok naprej, da je popolnoma vseeno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani