veronika 0 Napisano 13. november, 2009 Avtor mazda 3 diesel - da/ne? Napisano 13. november, 2009 A te majo ?e DPF al ne? ?e ja, hm..potem je potrebno malce razmisliti, kak?en na?in vo?nje bo? imela..Relacije, mestne,..itd.. kako pa naj vem, ?e ?e imajo DPF? sem prebrala o tem...zna bit kar nadle?no Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
veronika 0 Napisano 11. november, 2009 Avtor mazda 3 diesel - da/ne? Napisano 11. november, 2009 hvala! letno naredim 40.000 km. zaradi porabe sem se odlo?ila za diesel. Ker pa mazde ne poznam, ne vem kaj zanjo pomeni diesel (renault diesel je pri 120.000 ?e za odpis) Lp, v Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
veronika 0 Napisano 10. november, 2009 mazda 3 diesel - da/ne? Napisano 10. november, 2009 Pozdravljeni! razmi?ljam o nakupu rabljene mazde 3, 1,6, diesel. Avto ima 90.000 prevo?enih. ka?ne so va?e izku?nje, kaj pomenijo kilometri za motor? So kakr?ne koli 'obi?ajne' te?ave? Vsakr?nega nasveta bom zelo vesela. Je potrebno biti ob nakupu na kaj posebej pozoren? Hvala Veronika Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
kako pa naj vem, ?e ?e imajo DPF? sem prebrala o tem...zna bit kar nadle?no
Povezava za deljenje
Deli na druge strani