A mi kdo zna povedat kaj je narobe z radijem (mazda premacy)ni glasa druga?e vse deluje nornalno. Ali kdo pozna kak?nega mojstra ki bi znal to popravit.
Po menjavi filtra za kabino priklopim konektorje nazaj na plo??o z varovalkami potem v?gem avto se prika?e opozorilna lu?ka ro?na zavora. Ugotovim slede?e: ne deluje centralno,ne delujejo brisalci, ne delujeejo smerokazi, dolge lu?i.?ipe lahko odprem samo spredaj na vaki strani posebej. Po odklopu akomulatorja in ponovnem priklopu ?ez nekaj minut se ne zgodi ni? ISta zgodba kot prej.Avto je 1.6 bencin letnik2004
Ne ni? ne po?i stvar je taka da so zvo?niki prvi? crknli za 14 dni potem so proradili in delali dva meseca brez problema potem so pa umrli za vedno.,?!
A je kdo ?e imel problem z radijem .In sicer radio deluje ampak na zvo?nikih se ni? ne sli?i.Gre za mazdo premacy 2.0 D ZA vsako informacijo se ?e v naprej zahvaljujem.
??istil egr ventil in zamenjal cevko katera pride gor. cevka je bila natrgana verjetno je bil to vzrok za napako.zdej grem pa mal priganjat konji?ke in porabo vi?at.Napako sem resetiral tako da sem dal dol klemo,ni ve? nadle?nih lu?k.
Pri mazdi premacy so mi crknli prednji zvo?niki.Pogledu konektorje ,so gor! zvo?nika sta nehala oba naenkrat. ?e je imel kdo isti problem nej mi javi.bom vesel vsake informacije.
Pozdravljeni mazda?i.Spet problem s sklopko.Stvar je slde?e,nova sklopka +vztrajnik trese.Tresenje se pojavi pri speljevanju in pri prestavljanju v ni?jo prestavo(bremzanju z motorjem). NAjprej sem mislu da se stvar mora udelat, ampak ni? bolj?e. A ima kdo kake podobne izku?ne.
Zrihtal sklopko in ustrajnik zdej je avto vozt ?ist druga pesem. Ni ve? zatikanja menjalnika vse laufa glatko. Sej sklopka ni bla ?e glih fu?, ampak ustrajnik katastrofa.Povsod luft (gore dole levo desno)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na servisu brez pomisleka termostat baje pri 120 konjski to napaka🤔naročili drug teden javim stanje
Povezava za deljenje
Deli na druge strani