Skoči na vsebino
Temperatura
Napisano
pred 18 urami je abi1 napisal:

Pozdravljeni,pri cx30 120 bencin mi temperatura niha med normalno vožnjo med 50in do 100 stopinj. Zanima me če je to normalno.

L.p.Darko

Na servisu brez pomisleka termostat baje pri 120 konjski to napaka🤔naročili drug teden javim stanje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temperatura
Napisano

Pozdravljeni,pri cx30 120 bencin mi temperatura niha med normalno vožnjo med 50in do 100 stopinj. Zanima me če je to normalno.

L.p.Darko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

radijo
Napisano

A mi kdo zna povedat kaj je narobe z radijem (mazda premacy)ni glasa  druga?e vse deluje nornalno. Ali kdo pozna kak?nega mojstra ki bi znal to popravit.

l.p. Darko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 3 ne deluje polovico avta
Napisano

Po menjavi filtra za kabino priklopim konektorje nazaj na plo??o z varovalkami potem v?gem avto se prika?e opozorilna lu?ka ro?na zavora. Ugotovim slede?e: ne deluje centralno,ne delujejo brisalci, ne delujeejo smerokazi, dolge lu?i.?ipe lahko odprem samo spredaj na vaki strani posebej. Po odklopu akomulatorja  in ponovnem priklopu ?ez nekaj minut se ne zgodi ni? ISta zgodba kot prej.Avto je 1.6 bencin letnik2004

prosim za kakr?no koli informacijo.   HVALA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

radijo
Napisano

Pozdravljen,

ali kaj po?i v zvo?nikih?

051 476 576 Primo?

Ne ni? ne po?i stvar je taka da so zvo?niki prvi? crknli za 14 dni potem so proradili in delali dva meseca brez problema potem so pa umrli za vedno.,?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

radijo
Napisano

A je kdo ?e imel problem z radijem .In sicer radio deluje ampak na zvo?nikih se ni? ne sli?i.Gre za mazdo premacy 2.0 D ZA vsako informacijo se ?e v naprej zahvaljujem.

L.P Darko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

esp+checkEngine
Napisano

??istil egr ventil in zamenjal cevko katera pride gor. cevka je bila natrgana verjetno je bil to vzrok za napako.zdej grem pa mal priganjat konji?ke in porabo vi?at.Napako sem resetiral tako da sem dal dol klemo,ni ve? nadle?nih lu?k.

Hvala vsem za informacije. :cheers::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

esp+checkEngine
Napisano

Pri?gali sta se mi opozorilni lu?ki esp+checkengine.Gre za mazdo 6 2004 100kW. avto dela in vle?e normalno.

hvala, za kakr?nokoli informacijo.

:blink::angry2::blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zvo?niki
Napisano

Pri mazdi premacy so mi crknli prednji zvo?niki.Pogledu konektorje ,so gor! zvo?nika sta nehala oba naenkrat. ?e je imel kdo isti problem nej mi javi.bom vesel vsake informacije. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sklopka
Napisano

Pa so deli originalni? ;)

Ko je bilo potrebno menjati na moji 6ki, sem na nekem tujem forumu bral, da imajo neoriginalni vztrajniki kar nekaj te?av. :ne vem:

vztrajnik je od luk-a tudi gor je bil identi?en.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sklopka
Napisano

Pozdravljeni mazda?i.Spet problem s sklopko.Stvar je slde?e,nova sklopka +vztrajnik trese.Tresenje se pojavi pri speljevanju in pri prestavljanju v ni?jo prestavo(bremzanju z motorjem). NAjprej sem mislu da se stvar mora udelat, ampak ni? bolj?e. A ima kdo kake podobne izku?ne.

Hvala! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sklopka
Napisano

Zrihtal sklopko in ustrajnik zdej je avto vozt ?ist druga pesem. Ni ve? zatikanja menjalnika vse laufa glatko. Sej sklopka ni bla ?e glih fu?, ampak ustrajnik katastrofa.Povsod luft (gore dole levo desno) :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.