jaz sem imel iste te?ave pri svoji mazdi 6,mi je kar zmanjkovalo mo?i ,je zgledalo kot bi ?la turbina avto ni ?el ve? kot sto,?e si vstrajal pritiskati na gas,pa je vse skupaj mrknilo in avto se je ugasnil.Po ponovnem v?igu pa je vse skupaj normalno delovalo naprej v?asih ni bilo te?av s tem po par mesecev,v?asih pa vsak dan ve?krat,ko sem hotel prestaviti,se mi je ugasnil,ko sem pa spustil sklopko se je spet v?gal,sem ?el na mazda servis,mi je rekel da je ?el senzor,ne vem to?no kateri za uravnavanje ubrizga goriva in zraka menda,sem ga zamenjal(250 eur)+delo in avto ?e danes te?e kot urica,od tega je ?e 1 leto,menda pa gre ta senzor zaradi slabe kvalitete goriva
mazda 6 ma tko al tko trde amortizerje...ce jih dals trsat bo se slabs
tko da prvo naredi test amortizerjev in ce niso v dobrem stanju jih menjaj z istimi
aja izkusnje z "amortizerjem sp": ODLICNE (dal eibach in trsal amortzerje na prejsnjem avtu in celo napisal eno seminarsko pri njih)
sem ?e bil pri amortizerju pred enim letom,ko sem menjal fedre,mi je nekaj pokalo,ko sem zapeljal ?ez grbine,pa mi je izmeril trdoto in je bila 12 ne vem to?no ?esa,kar je zelo malo,?e tedaj mi je rekel da bi jih tr?al,ampak jih nisem,sedaj sem se pa odlo?il zamenjat,edino me malo skrbi,koliko dolgo bo zdr?al amortizer katerega predelajo,za bilstein pravijo da zdr?i toliko kolikor avto
imam mazdo 6 2003 letnik z eibach fedri,avto je ni?ji za 3 cm lega je bolj?a kakor z original fedri vse do prve grbine,takrat pa avto postane nestabilen.Razmi?ljal sem o menjavi amortizerjev,v mislih sem imel bilstein b8,ampak so zelo dragi,tip iz Logatca mi je rekel 800 eur.Prijatelj mi svetuje,da bi te original tr?al,pri Amortizer.Kak?ne so va?e isku?nje
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz sem imel iste te?ave pri svoji mazdi 6,mi je kar zmanjkovalo mo?i ,je zgledalo kot bi ?la turbina avto ni ?el ve? kot sto,?e si vstrajal pritiskati na gas,pa je vse skupaj mrknilo in avto se je ugasnil.Po ponovnem v?igu pa je vse skupaj normalno delovalo naprej v?asih ni bilo te?av s tem po par mesecev,v?asih pa vsak dan ve?krat,ko sem hotel prestaviti,se mi je ugasnil,ko sem pa spustil sklopko se je spet v?gal,sem ?el na mazda servis,mi je rekel da je ?el senzor,ne vem to?no kateri za uravnavanje ubrizga goriva in zraka menda,sem ga zamenjal(250 eur)+delo in avto ?e danes te?e kot urica,od tega je ?e 1 leto,menda pa gre ta senzor zaradi slabe kvalitete goriva
Povezava za deljenje
Deli na druge strani