Kaj hudi?a na?teva? ti? 40.000 je olje in filter ali ti pa nekdo bu?e prodaja - ostalo po potrebi ampak res po potrebi
druga?e ti tudi v knjigci pi?e kdaj pa kaj
Ja drugi servis je na 40.000 in sem bil tudi jaz za?uden ob taki ceni tega servisa. Zato sem pa vpra?al za mnenje ?e vas, ki imate ve? izku?enj glede rednih servisov pri Mazdi.
@Labi ali mogo?e ve? kaj so ti menjali na tem servisu leta 2004.
A na drugem rednem servisu so ti menjali samo olje in filter in kabinski filter + delo? Kaj pa menjava zra?nega filtra, filter goriva, zavorne teko?ine, pregled klime ...
Ali je taka razlika med M5 in M6 ali je to odvisno tudi od hi?e katera ti dela redni servis?
To bo najverjetneje potisni le?aj sklopke, ki nakazuje, da je malo obrabljen, ali pa ima na teh obratih vibracije.
Lahko je to ali pa vakuumska ?rpalka za servo oja?evalec, ki se tudi ogla?a med temi vrtljaji.
Hvala obema za odgovor.
Sem kar zaskrbljen, saj sem mislil da se to ogla?a turbina. Ali lahko povesta ?e kaj ve? o tem? Predvidevam da ta zvok ni ravno normalen pojav pri 24.000 KM.
Bom vpra?al kar v tej temi. Tudi sam sem pri svoji M6 diesel opazil zvok, ki se pojavlja samo pri prestavljanju v vi?jo prestavo (takoj ko se pritisne na sklopko) in to samo pri obratih med 2000 in 3000. Pri prestavljanju pod 2000 ali nad 3000 obrati pa tega zvoka ni. Ali je to kaj povezano s turbino in je tak zvok ?isto nekaj normalnega ali pa tega zvoka ne bi smelo biti?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
LabiGT, hvala
Kot pravi? si ti ?e leta 2004 dal 315?. Sedaj pa se cena za drugi servis (40.000) giblje med 350? in 400? - res ogromno za redni servis
:ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani