Skoči na vsebino
Razlika v barvi odbija?a Mazde 6
Napisano

?ivjo mam mazdo 6 sport combi 125 te plus l 2009! Mazda je bele barve in je zadnji odbija? druga?ne barve od ostale plo?evine. Na servisu so mi rekl da je to zarad tega k je oprijem barve na plastiko druga?en kot na plehu oziroma da se kristali drga? postavjo. Ma gdo k?ne izku?ne s tem? Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vleka prikolice
Napisano

Tu je bil CX-7 kralj....

Si dal na hrva?ki avtocesti na poti domov (beri stalno mal klanca v Velebit) tempomat na 110 (brez komentarjev prosim) v 6 prestavi in si bil velikokrat na levem pasu s 14m kompozicijo, pa ?e dobro da je bla ?ena poleg da me je spomnila da sploh mamo prikolco s sabo.......

Ja sam CX-7 je kr precej mo?nej?i od 6-ke in vi?ji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vleka prikolice
Napisano

To je tovorna prikolica za mizarski namen se pravi da ne rabim neke hude nosilnosti je 1500 kg skupne mase dovolj sam rabim pa volumen (prevoz omar, podbojev...) zato me zanima ?e je ful upora k je prikolica kr visoka in ?iroka ?irina 160 vi?ina pa 200 cm.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vleka prikolice
Napisano

?ivjo kupujem mazdo 6 karavan 2.2 125 te plus letnik 2009. Zanima me kako se obnese pri vleki prikolice ali je dovol mo?na? prikolica je ve?ja 300x160x180 cm.Ali je dost mo?na al jo je treba ?ipirat?

Lp!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.