VE?inoma na ?alost ni tko, tisti k mamo pa stare avte, (izven garancije/dolgo izven garancije) pa mamo radi avte pa raj vidmo da se avto ?raufa v podrtiji pa se ga lot en k zna kt pa da je vse svetle?e pa dela en k sam misl na to kko bo zaslu?u.
pri 1.8 mor? kr cel komplet menjat .. na uradni servis pa raj ne hodt
tuki se tok strinjam da se bl nep mogu, sm dau 200? pa kao dubu popust kr sm tok str avto prpelu in je blo zrihtan. lih do bloka sm pr?ou k je ?lo ponovno vse k vragu pa ne vem ?vim pa mn k kilometr od servisa.
Iz osebnih izku?enj vem da je treba ventila na?telat ?e ropotajo, zdj ?e je ?telanje ro?no (pri tebi malo dvomim) to ni tak problem in ni tok drago, ?e so pa hidravli?ni je pa dra?je, jst bom lih to ju3 dau na svoji CRX nares pa me nou drago pr?lo res pa je da se mi nou dela ra?unal
Vem da je tole mazda forum a vseeno, stekla v avtomobilu se mi nenormalno rosijo, sj razumem da je avto star (nikjer ne pu??a) da je kabrio itd. ampak da ?im je mal vlage zuni, pa se grem mal pelat pa pol pustim avto stat kako urco ne vidm ?ez nobeno ?ipo vn ama ni?. sm ?ipe spucov s steleksom pa pol ?e z enim toxcic sprejom da bodo ja ?iste znotraj pa ni bol?. a ve kdo za kk?no dobro re?itev problema, se da ?ipe s ?im proti ro?enju namazat, kr ?e je tkole zdej bom pozimi morou strgat led znotraj in zunaj, kar mi pa ravno ne di?i.
kokr vem ga mam, mal zamika je ja, obrati nihajo pa ko se ma?ina ogreje (v?inoma so stabilizirani okoli 500 ampak se usake tolko tut do nule spustijo skor, lih tok da avto ne crkne)
Te?ave se kr ne odpravjo, nikjer noben ne ve kaj bi bilo narobe z mojim avtom ?e par stvari se bo prabal,zahvala gre blekiju ?e ne pa ne vem razmilam o prodaji za dele pa nakupu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3906099&show=1 tega ?e kdo kj pozna da se mi pove ?e se mi spla?a, je pa novej?a od moje, ?eprav imam problem da trenutno nimam tok denarja,v tega sm pa po nakupu ?e 300 skor dau pa ni n? nouga, oziroma avto je vse prej kot zanesljiv in to mi ni u?e?.
Tako da ?e kdo o tem kj ve naj pove, kr ?e ene nedelujo?e mx-3 res ne bi kupoval, (pa ta je ob nakupu delovala lepo kar naenkrat je ?lo pa vse narobe), tako da prosim za vse informacije o tej mazdi ki so na voljo, lastnik pa ?e je res lastnik 16 let in ljubitelj je sigurno na forumu=) lp
Mal smo tut z enim kolegom gledal in prav da so sve?ke vredu. zdj me pa zanima kam bi blo avto za pelat v ljubljani? da to pogledajo pa povejo kaj mi je za narest? pa? jst sm ?e ugotovu da sam nimam kj gledat. tko da me zanima ?e se ve za k?nga vredu mehanika k bi to pogledu, pa po mo?nosti u?timov za normalno ceno.
1.6 mam 66 kw, sve?ke so delvale vredu, res pa ne vem kdaj je blo kej od ?troma menjano, bom ?e enkrat pogledou cevke po motorju, tista cev med filtrom pa loputo plina je pa vredu kokr vem. torej ste nekako mnenja da gre za elekti?no napako. hvala vam, bom pregledal, kako pa ugotovim ?e mi kje prebija?
kt se opazl sm nou na tem podro?ju hvala za pomo? bom povedal ko se kaj odkrije, kaj se je odkrilo.
Zdravo, da ne odpiram nove teme bom kar sem pisal.
Kupil sem MX-3 in vse je bilo lepo in prav sedaj pa je nekaj narobe, avtu namre? med vo?njo zmanjka mo?i, gas dam do konca in se ne zgodi popolnoma ni?, kot da bi imel turbo luknjo. To ni najhuje, ob?asno avto crkne sam od sebe, to se zgodi ko ustavim ali ustavljam. Obrati, ki bi morali obstati nekje na 600 zanihajo do nekje 1100 in potem padejo na nulo pri ?emer avto ugasne in se ga na to pribli?no 10 minut ne da zalaufat potem pa s5 par kilometrov dela normalno nakar crkne. Vozim ga lahko le tako da stalno dr?im obrate nad 2000 kar je pa resni?no neprijetno. Ima kdo kak?no idejo kako to te?avo odpravit, kaj bi lahko bilo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ko se pojavi ga da? dol, in odstrani? ra?unalni?ko pa ?e kak?enga dodatnega konja si lahko omisli?
To bom jaz naredil taprvi? ko bo DPF zajamral, ?e seveda bo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani