Mehanik, ki jih je menjal ni bil preve? navdu?en, je bil precej skepti?en, ker to ni bila neka uveljavljena znamka. Sedaj po 5000 prevo?enih KM ugotavljam da je bil nakup zelo dober, avto zelo dobro zavira.
Menjava je enostavna, z Ravnim izvija?em samo rahlo upogne? plastiko da sprosti? bradavice in sname? steklo.Zamenja? ?arnico - izvle?e? naravnost ven iz le?i??a vsatvi? novo in nazaj vstavi? steklo. ?arnica 12 V W5W.
Steklo (sicer z kamero) si lahko ogleda? na povezavi:
Tudi pri moji Mazdi je bilo stikalo menjano ?e pred iztekom garancije - tretje leto. Se je pa v?asih pred menjavo pokov kar sam odprl ?e je bil avto odklenjen.
Pejd na servis da ti zamenjajo tipko z lucjo vred. Meni je tudi tako delala dokler ni en dan cist crknala.
Tudi pri moji mazdi je bil enak problem - gumb je imel rahlo poro (guma je bila pretrgana) in vlaga vstopala v stikalo in povzro?ila enake te?ave kot pri tebi.
Za ?ela je utripati lu?ka za air bag in sicer najprej dvakrat presledek nato trirat utipne. Imam pa Mazdo 6 Sport CD140 TE letnik 2008. Baje je to koda 23. Ali je imel mogo?e ?e kdo podoben problem na novej?i izvedbi MAZDE 6?
Jest bi takoj podalj?al garancijo zdej dva mesca pa 5 dni ?ez. ?e se da takoj podalj?am. ?e pravilno razumem moram kontaktirat direktno z generalnim uvoznikom.
Ko sem js to hotel naredit, mi je v avtohi?i rekel da pri prenosu lastni?tva to ni ve? mogo?e... pa je avto imel ?e dva meseca do izteka garancije
+1... brez pomisleka
Mislim da lprenos lastni?tva ni problem. Moraq pa bit redno serisiran na poobla??enem servisu. O?itno so ti to napa?no razlo?ili ali pa niso imeli pravih informacij.
Meni so na servisu dali celo zlo?enko o podalj?anju garancije.
Da obiskovalci foruma nebi napa?no razumeli moram posebej poudarit.
Osebno sem z Mazdo 6 zelo zadovoljen. Tako z obliko avtomobila - designom, notranjo opremo, uporabnostjo, velikostjo , lege na cesti, mo?i motorja, porabo, pa tudi moj servis se je dobro izkazal.
Slu?beno sem vozil res veliko razli?nih avtomobilov - na slu?benih potovanjih, renta car, itd. Moram povdarit da je Mazda 6 zakon.
?e bi se ?e enkrat odlo?al o nakupu avtomobila bi se odlo?u enako, torej MAZDA 6 SPORT- diesel.
Prijateljski nasvet, VSI KI IMATE ?E PRILO?NOST (do isteka prvih treh let) podalj?ate garancijo za 2 leti za ceno 500? ker je to kr pametna odlo?itev. Po izteku treh let je prepozno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Spodaj pod obema sede?oma so snopi kablov za varnostni pas indr....
Samo malo pomaje? z obema snopoma, da se vzpostavi bolj?i stik in lu?ka za airbag se ne bo ve? pri?igala.
Pozdrav
Povezava za deljenje
Deli na druge strani