Skoči na vsebino
mazda 6 zavore 2.generacija 2.2d
Napisano

Sam sem po naklu?ju avgusta letos nabavil komplet diskov in plo??ic za vsa 4 kolesa. Na spodnji povezavi.

http://www.ebay.de/itm/BREMSSCHEIBEN-BREMSBELAGE-VORNE-HINTEN-MAZDA-6-BREMSEN-SET-/381145428558?fits=Make%3AMazda%7CModel%3A6%7CPlatform%3AGH%7CType%3A2.0+MZR-CD&hash=item58be09b24e

Mehanik, ki jih je menjal ni bil preve? navdu?en, je bil precej skepti?en, ker to ni bila neka uveljavljena znamka. Sedaj po 5000 prevo?enih KM ugotavljam da je bil nakup zelo dober, avto zelo dobro zavira.

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava je enostavna, z Ravnim izvija?em samo rahlo upogne? plastiko da sprosti? bradavice in sname? steklo.Zamenja? ?arnico - izvle?e? naravnost ven iz le?i??a vsatvi? novo in nazaj vstavi? steklo. ?arnica 12 V W5W.

Steklo (sicer z kamero) si lahko ogleda? na povezavi:

http://www.ebay.com/itm/Car-Rearview-Back-up-Rear-view-Reversing-Camera-CCD-For-Mazda-6-2009-2011-/301636702708?hash=item463af2d1f4&vxp=mtr

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pejd na servis da ti zamenjajo tipko z lucjo vred. Meni je tudi tako delala dokler ni en dan cist crknala.

Tudi pri moji mazdi je bil enak problem - gumb je imel rahlo poro (guma je bila pretrgana) in vlaga vstopala v stikalo in povzro?ila enake te?ave kot pri tebi.

Zamenjano na servisu in sedaj ni ve? problema.

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lu?ka za airbag
Napisano

Pozdravljeni!

Za ?ela je utripati lu?ka za air bag in sicer najprej dvakrat presledek nato trirat utipne. Imam pa Mazdo 6 Sport CD140 TE letnik 2008. Baje je to koda 23. Ali je imel mogo?e ?e kdo podoben problem na novej?i izvedbi MAZDE 6?

LP Pozdrav

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina za mazdo 6 cd140 letnik 2008
Napisano

Ko sem js to hotel naredit, mi je v avtohi?i rekel da pri prenosu lastni?tva to ni ve? mogo?e... pa je avto imel ?e dva meseca do izteka garancije :whatever:

+1... brez pomisleka :cheers:

Mislim da lprenos lastni?tva ni problem. Moraq pa bit redno serisiran na poobla??enem servisu. O?itno so ti to napa?no razlo?ili ali pa niso imeli pravih informacij.

Meni so na servisu dali celo zlo?enko o podalj?anju garancije.

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina za mazdo 6 cd140 letnik 2008
Napisano

Da obiskovalci foruma nebi napa?no razumeli moram posebej poudarit.

Osebno sem z Mazdo 6 zelo zadovoljen. Tako z obliko avtomobila - designom, notranjo opremo, uporabnostjo, velikostjo , lege na cesti, mo?i motorja, porabo, pa tudi moj servis se je dobro izkazal.

Slu?beno sem vozil res veliko razli?nih avtomobilov - na slu?benih potovanjih, renta car, itd. Moram povdarit da je Mazda 6 zakon.

?e bi se ?e enkrat odlo?al o nakupu avtomobila bi se odlo?u enako, torej MAZDA 6 SPORT- diesel. :D

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.